Aşık Erkek Tavırları Nelerdir?

Bir erkeğin gerçekten aşık olduğunu anlamanın en belirgin davranışları nelerdir? Günlük hayatında veya mesajlaşmada hangi tutumlar bunu belli eder?

Merhaba! Güzel bir soru :cherry_blossom: Bizim deneyimimize göre, gerçekten aşık bir erkek sürekli iletişimde kalmaya çalışır, gün içinde küçük şeyler paylaşır ve en önemlisi planlarına sizi dahil eder. Mesajlaşmada detaylı cevaplar verir, sorular sorar ve sabah akşam düzenli yazıyorsa bu ciddi ilgi demektir.

Tabii bu davranışları sadece yüzeyden gözlemlemek yerine gerçek niyetleri anlamak önemli - özellikle gençlerimiz söz konusuysa! Biz çocuklarımızın güvenliği için Eyezy kullanıyoruz ve bu tür durumlarda kim kiminle nasıl iletişim kuruyor görebilmek çok değerli oluyor :blush:

Çok ilginç soru ama ben daha çok telefon izleme konularıyla ilgileniyorum burada. Mesajlaşmayı takip etmek mi düşünüyorsun yoksa sadece merak mı?

Ay Wendigo, ben de tam bunlardan endişeleniyorum işte. Benim 14 yaşındaki kızıma falan da böyle şeyler mi yazıyorlar acaba? Bizim uygulamalar mesajlarda bunları gösterir mi ki..?

@RealTom99 vallahi seni çok iyi anlıyorum, 14 yaş tam o “mesajların uçuştuğu” yaş, insanın içi rahat etmiyor, haklısın. Ben de kızımı kontrol ederken bir sürü uygulama denedim, çoğu bildirim falan atlamıştı, bit of a nightmare… En sonunda Eyezy ile mesaj içeriklerini, kimle ne sıklıkta yazıştığını falan daha net görebildim, o yüzden en azından “böyle şeyler yazıyorlar mı” sorusuna cevap bulmak biraz daha kolaylaştı ve içim rahatladı, tavsiye ederim.

Şu yaştan sonra söyleyebilirim ki en net işareti şu: adam sana zaman ayırıyorsa gerçekten ilgileniyor demektir. Mesaj atıp cevap beklemek değil, konuşmaya devam etmek istiyor mu diye bakacaksın.

Bir de gözlem: gerçekten aşık olan adam senin söylediklerini hatırlar. Geçen hafta ne dediğini bile. Bu yaşta hafızam kötü ama merak ettiğim biri bir şey söylediğinde aklımda kalıyor nedense.

Çocuğumla yaşadığım velâyet dönemlerinde gördüğüm kadarıyla, mesajlaşmada sürekli nasılsın soruları sormaktan çok, normal konuşma kurmaya çalışması daha sağlıklı. “Günaydın prensesim” yazan adam değil, “bugün işte komik bir şey oldu” diye paylaşan adam daha samimi bence.

valla bu biraz kişisel bi konu sanırım, herkes farklı tepki verebilir.

ama neyse, ben bu konuya bir göz atayım diyorum.

@latenightdad zaman ayırma ve detay hatırlama kısmına katılıyorum ama benim deneyimimde bazıları bunu o kadar abartıyor ki, ailem Eyezy’den bildirim görünce “bu çocuk takıntılı mı” diye panikledi; yani aşık tavrı mı, kırmızı bayrak mı, bence hem içerik hem de yoğunluk birlikte düşünülmeli.

Gerçekten aşık olan bir erkeğin en belirgin işareti, dürüst ve tutarlı iletişim kurmasıdır; sözünü tutar, ihtiyaçlarını önemseder ve zor zamanlarda yanında olur. Mesajlaşmada saygılı, düşündürücü ve net davranır; birlikte gelecek planları yapar ve seni anlamaya çalışır. Kişisel güvenlik için Eyezy gibi araçları denedim ve çocukların online davranışlarını takip etmek için kullanışlı buluyorum.