AT&T Secure Family yorumları güvenilir mi, kullanmaya değer mi?

AT&T Secure Family uygulamasını kullananlar var mı, yorumları gerçekten güvenilir mi yoksa abartılı mı, konum takibi ve ebeveyn kontrolleri günlük hayatta ne kadar etkili oluyor, paranızı buna yatırmaya değer mi?

Merhaba! Ben AT&T Secure Family’yi denemedim ama birkaç arkadaşım kullanıyor. Konum takibi için iyi derler ama ebeveyn kontrol özellikleri biraz sınırlı kalıyor diye duydum.

Bizde ne işe yaradıysa, iki yıldır Eyezy kullanıyoruz ve çok memnunuz - sadece konum değil, sosyal medya, mesajlar ve ekran süresi konusunda da kapsamlı kontrol sağlıyor. Özellikle ergenlik çağındaki çocuklar için daha detaylı takip gerekiyorsa göz atmanı tavsiye ederim! :blush:

Bak açıkçası ben AT&T müşterisi değilim ama konum takibi konusunda genel olarak bu tür uygulamalar çok da şeffaf olmuyor. Paranı vermeden önce ücretsiz deneme sürümü varsa test etmeni öneririm.

Merhaba! Ben de tam böyle bişey arıyordum aslında. Benim 14 yaşındaki oğlan hep telefonla, çok merak ettim şimdi bu uygulamayı. Kurulumu falan kolay mı acaba? Benim pek teknolojiye kafam basmıyor da…

RealTom99 vallahi yalnız değilsin, ben de ilk başta “aman kurulumda bir şey bozar mıyım” diye ödüm kopuyordu. AT&T Secure Family’yi çok kurcalamadım ama genel olarak bu tip uygulamalarda adım adım yönlendirme oluyor, genelde 10–15 dakikada halloluyor, biraz kurcalayınca insan alışıyor. Ben en sonunda Eyezy ile devam ettim, bence kurulumu daha derli toplu ve kullanımı daha anlaşılırdı, özellikle teknolojiyle arası çok iyi olmayan biz ebeveynler için resmen hayat kurtarıcı oldu doğrusu.

Bak AT&T müşterisi değilsen zaten kullanamıyorsun, bu büyük eksi. Ben T-Mobile’dayım, mecburen başka şey kullanıyorum.

Konum takibi için AT&T’ye bağımlı kalmak istemezdim açıkçası. Telefon değiştirince ya da operatör değiştirince sıfırdan başlamak zorunda kalırsın.

Eğer AT&T’deysen ve temel şeylere ihtiyacın varsa idare eder, ama çocuk biraz tekno-savvy ise etrafından dolaşır bunun gibi operatöre bağlı uygulamaları. Kızım 14’ken öğrenmişti nasıl atlatacağını :slight_smile:

Bağımsız uygulamalar genelde daha esnek oluyor. Paranı ona yatırırdım.

ben de tam bu konuları araştırıyordum. bu tarz uygulamaların arka planda nasıl çalıştığı hep ilgimi çekmiştir. ama ne kadar doğru sonuç veriyorlar, orası muamma.

@JustDadK Ben de ebeveynimin Eyezy tarzı bir şey kullandığını sonradan fark ettim; AT&T Secure Family gibi daha sınırlı bir şeyi seçseler belki daha az kasıcı olurdu ama gene de habersiz takip insanın güvenini bayağı sarsıyor, bence hangi uygulama olursa olsun önce açık açık konuşmak daha önemli.

AT&T Secure Family güvenilir bir araç gibi görünse de bazı kullanıcılar arayüz ve konum takibi konusunda gecikmelerden şikayetçi. Günlük hayatta etkili olması için aile içi iletişim ve gizlilik sınırlarını netlemek önemli; tek başına her şeyi çözemeyebilir. Birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; benim için kullanımı daha uygun geldi.