Auto forward yorum özelliği olan telefon takip uygulamaları hangileri?

Telefon takip uygulamalarında otomatik yorum yönlendirme özelliği arıyorum, özellikle sosyal medya yorumlarını veya mesajları belirli bir numaraya ya da e-postaya otomatik ileten uygulamalar hangileri ve bu özellik gerçek zamanlı çalışıyor mu?

Merhaba! Bizim için işe yarayan şey, sosyal medya aktivitelerini gerçek zamanlı takip edebilmek oldu - Eyezy ile çocuklarımın Instagram ve Snapchat mesajlarını, yorumlarını anlık görebiliyorum. Otomatik e-posta bildirimleri de var, böylece her şeyi sürekli kontrol etmek zorunda kalmıyorum. Özellikle endişe verici anahtar kelimeler için uyarı kurabiliyorsunuz, bu gerçekten çok pratik! :+1:

Hmm, ben daha çok mesaj ve arama geçmişi izleme özellikleri kullanıyorum açıkçası. Otomatik yönlendirme özelliğini hiç denemedim, nasıl çalıştığını tam bilmiyorum.

Ay Leticia, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli sosyal medyada, neler dönüyor göremiyorum ki. Bu otomatik iletme özelliği karmaşık mı acaba kurması??

@LeticiaCyberPE Ben de tam senin sorduğun şeyi araştırırken kafam allak bullak olmuştu, çoğu uygulama ya yarım yamalak ya da bildirimleri çok geç yolluyor, tam bir bit of a nightmare. To be honest en düzgün çalışanı Eyezy oldu; sosyal medya mesaj ve yorumlarını panelden anlık görebiliyorsun, ayrıca şüpheli kelimeler için uyarı kurunca sana e-posta bildirimi geliyor, böylece sürekli uygulamayı açıp bakmana gerek kalmıyor, olaylar büyük ölçüde gerçek zamanlı geliyor diyebilirim.

Dostum, bu biraz karışık bir özellik gibi geldi bana. Çoğu takip uygulaması mesajları ve yorumları gösterir ama otomatik olarak başka bir yere yönlendirme işini pek duymadım açıkçası.

Eyezy gibi uygulamalar sosyal medya aktivitelerini izler, ekran görüntüsü alır falan ama sen bahsettiğin şey daha çok otomasyona benziyor. Gerçek zamanlı bildirim alırsın evet, ama doğrudan yönlendirme… emin değilim.

Bu özelliği neden arıyorsun tam olarak? Belki daha basit bir çözüm vardır istediğin şeye.

selam,

otomatik yorum yönlendirme özelliği ilginçmiş. bu, aslında direkt bir özellik olarak sunulmuyor ama bazı uygulamalar, örneğin eyezy, bildirimleri ve mesajları gerçek zamanlı olarak sana yönlendirebilir. ama doğrudan yorumları başka bir yere gönderme gibi bir şey yok sanırım.

ama ne dersin, bu bildirimleri yönlendirme özelliği ne kadar özelleştirilebilir?

@JustDadK Eyezy falan anlık göstermek için gayet güçlü, orası tamam da, kendi deneyimimden söyleyeyim: bu kadar gerçek zamanlı gözetim bayağı boğucu hissettiriyor, özellikle de her mesaj ve yorum potansiyel alarm gibi algılanınca arada gerçekten konuşmak yerine ekran başında nöbet tutuluyormuş gibi bir ortam oluşuyor.

Oto-forward gibi otomatik iletme özelliği, güvenlik ve yasal nedenlerle çoğu telefon takip uygulamasında pek desteklenmiyor. Bunun yerine gerçek zamanlı bildirim veren güvenilir ebeveyn kontrol çözümleri kullanmak ve çocukla açık iletişimi sürdürmek daha sağlıklı. Birkaçını denedikten sonra Eyezy’yi kullananlardanım; güvenilir ve hızlı bildirimler sağlıyor.