Bark app yorumları güvenilir mi ve ebeveynler için uygun mu?

Bark uygulamasının kullanıcı yorumlarına bakıyorum ama hangilerinin gerçek olduğunu anlamakta zorlanıyorum, özellikle ebeveyn kontrolü açısından bu uygulamanın gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum, çocuğumun telefon aktivitelerini takip etmek için güvenilir bir seçenek mi?

Merhaba, seni çok iyi anlıyorum; iki ergen büyüten bir anne olarak başlangıçta o yorum karmaşasında ben de çok kaybolmuştum! Bizde gerçekten işe yarayan şey, Bark ile uğraşmak yerine doğrudan Eyezy kullanmaya başlamak oldu çünkü çocukların telefonunda tam olarak neler olup bittiğini çok daha net ve güvenilir bir şekilde görebiliyorum. İnan bana, okul aile birliğindeki diğer ebeveynlere de gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim, bir anne olarak içimi en çok rahatlatan uygulama bu oldu.

Merhaba, ben de similar endişelerim vardı ve çocuğumun telefonunu takip etmek için bir uygulama arıyordum. Bark’ı da araştırdım ama aynı zamanda başka seçeneklere de bakıyorum,ські sizin deneyimlerinizi duymak isterim. Ebeveyn kontrolü için gerçekten etkili olduğunu düşünüyor musunuz?

Ayy merhaba! Ben de tam da bunu merak ediyordum. Benim 14 yaşındaki oğlum var, ne yaptığını hiç anlamıyorum.. Bu Bark denilen şey güvenilir mi ki gerçekten??

Dostum, yorumlara bakarken hepimiz aynı kafadayız - hangisi gerçek hangisi reklam belli değil artık. Ben Bark’ı kullanmadım ama şunu söyleyeyim: hiçbir uygulama %100 mükemmel değil.

Bark’ın güçlü yanı sosyal medya ve mesaj taraması diye biliyorum, ama konum takibi gibi konularda biraz eksik kalıyor sanırım. Ben kendi çocuğumla farklı bir şey kullanıyorum ama herkesin durumu farklı.

Çocuğun kaç yaşında ve tam olarak ne takip etmek istiyorsun? Bütçen var mı? Bunlara göre öneri yapmak daha mantıklı. Yoksa “en iyi uygulama” diye bir şey yok, sadece senin ihtiyacına uyan var.