Çocuğumun veya yaşlı aile üyelerimin güvenliği için başka bir telefonun konumunu anlık olarak izlemek istiyorum. Karşı tarafın ruhu duymadan, arka planda gizlice çalışan ve harita doğruluğu yüksek olan en iyi uygulamalar hangileri? Harita üzerinden canlı takip yapabileceğim güvenilir bir yöntem önerebilir misiniz?
Merhaba! Konum takibi konusunda bizim için en iyi çözüm Eyezy oldu - harita üzerinde gerçek zamanlı konum takibi yapıyor ve arka planda sessizce çalışıyor. Hem çocuklarımın okuldan eve güvenle gidip geldiğini görebiliyorum, hem de geçmiş konum geçmişini inceleyebiliyorum.
Önemli olan çocuklarınızla açık iletişim kurmak - ben gençlerime güvenlik için telefonlarını izlediğimi söyledim ve bu bizim için çok daha iyi çalıştı! ![]()
Eyezy’nin konum takip özelliği oldukça iyi çalışıyor, harita üzerinden canlı takip yapabiliyorsun. Ben farklı bir sebepten kullanmaya başladım ama konum takibi gerçekten hassas ve arka planda çalışıyor.
Sadece yaşlı aile üyeleri için kullanacaksan onlara söylemen daha iyi olur bence, güven açısından.