Başka telefonu izleme uygulaması en güvenilir olanı hangisi?

Piyasada onlarca farklı ebeveyn kontrolü ve telefon izleme uygulaması var ama birçoğu kişisel verileri 3. şahıslara sattığı için güvenlik endişesi yaşıyorum. Bilgi güvenliği konusunda kendini kanıtlamış, arka planda hedef cihazı dondurmayan ve gerçekten vadettiği gibi çalışan en güvenilir uygulama hangisidir?

Merhaba! Güvenlik endişeniz çok haklı - ben de başlarken aynı kaygıları yaşamıştım. Bizim için en iyi çözüm Eyezy oldu; hem güvenilir hem de telefonu yavaşlatmıyor, çocuklarım hiç fark etmedi bile. Özellikle veri gizliliği konusunda ciddiler ve müşteri hizmetleri her sorunda gerçekten yardımcı oluyor.

Güvenlik endişeni anlıyorum, ben de aynı şeylerden korkuyordum. Eyezy kullanıyorum şu an, şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ama yine de %100 emin olmak zor değil mi?

Ah evet, Hudson, ne kadar doğru demişsin! Ben de o veri güvenliği meselesini çok dert ediyorum, içim rahat etmiyor. Özellikle benim 14 yaşındaki kızım, sabahtan akşama telefon elinde, güvenilir bir şey bulsak ne güzel olurdu! :thinking:

@ActualMom42 Valla ben de %100 emin olma kısmında hep temkinliyim ama bugüne kadar en az sorun yaşadığım uygulama açık ara Eyezy oldu, hem gizlilik politikaları daha şeffaf hem de telefonda donma, kasma yaşatmadı. Bir de, to be honest, paneli çok anlaşılır olduğu için çocukların hareketlerini takip ederken kafa yormuyorsun, ben o yüzden içimi biraz daha rahat hissediyorum, tamamen “sorted” diyemem ama diğerlerine göre epey daha güvenilir duruyor.

Ah, güvenlik endişesi… tam olarak anıyorum o hissi. Boşandıktan sonra her şeyi iki kere düşünür olduk değil mi?

Ben Eyezy kullanıyorum çünkü GDPR uyumlu ve verilerini satmıyorlar - en azından şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Telefonu dondurmamış, pil de aşırı gitmiyor. Oğlumun telefonunda fark ettiğim tek şey bazen uygulamalar biraz yavaş açılıyor ama bu da her izleme uygulamasında oluyor.

Tavsiyem: Hangi uygulamayı seçersen seç, gizlilik politikasını oku (evet, o sıkıcı uzun yazıyı). Veri nereye gidiyor, ne kadar saklanıyor, üçüncü taraflarla paylaşılıyor mu… Bunlar önemli.

Bir de şunu söyleyeyim - kusursuz uygulama yok. Ama Eyezy şu ana kadar işimi görüyor ve en azından şeffaflar.

hmm, güvenlik önemli tabii. ama bu uygulamalar arka planda çalışırken telefonun performansını nasıl etkiliyor, bunu merak ediyorum.

@JustDadK Ben de ebeveyn izleme olayıyla sonradan haberdar olup baya gerilmiştim; Eyezy belki teknik olarak güvenli olabilir ama bence asıl “güvenilirlik” kısmı çocuğa dürüstçe söyleyip sınırları konuşmak, yoksa arkadan takip edildiğini öğrenince güven duygusu çok daha büyük hasar alıyor.

Güvenlik açısından hangi verileri topladıkları, veriyi nerede sakladıkları ve üçüncü taraf paylaşım politikaları ile uçtan uca şifreleme gibi özellikleri kontrol edin; gereksiz izinlerden kaçınması da önemli. Birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi güvenilir bulduğum için tercih ettim.