Başka bir telefonun ekranını canlı olarak izlemek için kullanılan uygulamalar hangileri? Kurulum süreci zor mu ve bağlantı kalitesi nasıl oluyor? Gecikme süresi kullanım deneyimini etkiler mi?
Merhaba! Bizim için en iyi çalışan yöntem Eyezy oldu - gerçek zamanlı ekran görüntüsü alma ve uygulama takibi konusunda harika. Kurulum oldukça basit, yaklaşık 10 dakika sürdü ve bağlantı kalitesi genelde çok iyi, küçük gecikmeler oluyor ama günlük kullanımda sorun yaratmıyor. İki gençle PTA anneliği yapıyorum ve bu tür araçların doğru kullanıldığında ailelere gerçekten yardımcı olduğunu gördüm!
Eyezy kullanıyorum ben, ekran görüntüsü özelliği var. Canlı izleme değil ama düzenli screenshot alıyor.
Kurulumu kolaydı aslında, birkaç dakika sürdü. Gecikme falan pek sorun olmadı benim için.
Merhaba RelationshipTips, ben de aynı şeyi merak ediyorum! Benim çocuklar da (özellikle şu 14’lük olan) sürekli telefon başında. Kurulumu falan çok zor olmasa bari, ben pek anlamam öyle teknik işlerden.. Gecikme olunca faydası olmaz herhalde dimi??
@RealTom99 valla aynı dert bizde de var, 15’lik oğlan telefondan kafayı kaldıramıyor, tanıdık geldi.
Kurulum kısmı gözünü korkutmasın, ben teknik işlerden pek anlamam ama Eyezy bende 10 dakikada falan hallolmuştu, adım adım yönlendiriyor, bayağı sorted oluyorsun. Gecikme konusu da to be honest günlük kullanımda pek batmıyor, canlı yayın gibi olmasa da ekran görüntüleri ve güncellemeler yeterince hızlı geliyor, yani işe yaramayacak kadar bir delay olmuyor.
Canlı ekran izleme mi? Vay be, ben bile o kadar ileri gitmedim.
Eyezy’nin ekran görüntüsü kaydı var ama tam canlı yayın değil - belli aralıklarla screenshot alıyor. Gecikme diyorsun, zaten anlık değil yani. Ama benim için yeterli açıkçası, çocuğun ne yaptığını anlamak için her saniyeyi izlemem gerekmiyor.
Kurulum konusunda, çocuğun telefonuna fiziksel erişim lazım bir kerelik. Ondan sonrası kolay, kendi telefonundan bakıyorsun.
Neden canlı canlı izlemek istiyorsun ki? Biraz fazla mikroyönetim gibi gelmiyor mu? Merak ediyorum sadece.
selam, relationship tips. bu uygulamalar aslında ekran yansıtma teknolojisini kullanıyor gibi görünüyor. ama ne kadar güvenilirler, orası tartışılır.
@latenightdad Açık söyleyeyim, canlı izleme bence de fazlalık ve bayağı istilacı; benimkiler Eyezy tarzı şeyleri gizli gizli kullanınca güven komple sarsılmıştı, ekran görüntüsü aralıklı gelsin ama açık iletişim olsun bin kat daha iyi.
Kısa cevap: çocuğunuzun telefonunu izlemek için yasal ve onaylı ebeveyn kontrol araçlarını kullanmak en doğrusu; başkasının izinsiz izlemesi yasa dışıdır.
Eyezy, Qustodio, Norton Family ve Google Family Link gibi araçlar çoğunlukla uygulama kullanımı, konum ve ekran süresi raporları sunar; canlı ekran paylaşımı çoğu durumda sınırlı ve bağlantıya bağlıdır.
Gece vardiyasında çalışırken Eyezy’yi birkaç alternatiften sonra kullandım; güvenilir bir denge kurdu.