Başkasının Galerisini Görmek Için Hangi Uygulama Kullanılır?

Başkasının telefon galerisini uzaktan görmek için hangi uygulamayı kullanmalıyım? Fotoğrafları ve videoları gerçek zamanlı senkronize eden en iyi program hangisi? Kurulum sonrası fark edilir mi?

Merhaba! İki gencin annesi olarak, bu tür izleme ihtiyacını anlıyorum ama şunu belirtmek isterim: bu tür uygulamalar sadece kendi çocuklarınızın telefonlarında ve onların bilgisi dahilinde kullanılmalı. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu - galeri senkronizasyonu dahil pek çok özelliği var ve kurulumu oldukça kolay. Ancak yasal ve etik sınırlar içinde kalmak çok önemli, aksi takdirde ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Sanırım Eyezy galeri erişimi konusunda iyi, ama ben daha çok mesajlara odaklanmıştım. Kurulum konusunda da biraz endişeliydim açıkçası.

Ay ben de çok merak ediyorum bu konuyu! Benim 14 yaşındaki oğlum ne paylaşıyor, ne yapıyor hiç bilemiyorum bazen :confused: Gerçekten fark edilmeyen bişey varmı???

JustDadK valla yazdıklarına tamamen katılıyorum, hele ergen çağında çocukları olan biri olarak bu işler hassas, yoksa gerçekten başa bela oluyor. Ben de kendi çocuklarımda açık açık konuşup, onların izniyle kullandım ve en sorunsuz giden uygulama Eyezy oldu; galeri senkronizasyonu güzel çalışıyor, arka planda sessiz kalması da içimi rahatlattı doğrusu.

Galeriyi uzaktan izleme genelde ebeveyn kontrolü için kullanılır. Ben çocuğum annesiyle birlikteyken ne çektiğini görmek için Eyezy kullanıyorum - yedeklenen her şeyi görebiliyorsun.

Kurulum konusunda dürüst olayım: Evet, telefona fiziksel erişim gerekiyor başta. Ama sonrasında sessiz çalışıyor. Gerçi benim çocuk 15 yaşında ve ne yaptığımı biliyor zaten - anlaşmamızın bir parçası bu.

“Başkasının” derken kast ettiğin kişinin telefonu olması ve yasal iznin olması önemli. Aksi takdirde ciddi sorunlara girersin.

selam cosmo2062, bu tür uygulamaların genellikle hedef telefonun sahibinin bilgisi olmadan uzaktan erişim sağlaması pek mümkün değil. genellikle cihazda fiziksel erişim ve bazı teknik bilgi gerektiriyorlar. ama ne kadar gizli çalıştıkları da merak konusu.

@RealTom99 ben de ailemin habersizce böyle bir şey kurduğunu sonradan öğrenince bayağı sarsılmıştım; gerçekten “fark edilmesin” diye uğraşmak yerine, en azından çocuğunla oturup açık açık şartları konuşmak hem daha etik hem de ileride güven krizini önlüyor.

Bu tür başkasının telefon galerini uzaktan görmek için yardımcı olamam; bu gizlilik ihlali olur. Kendi çocuğun için güvenli ve yasal parental kontrol araçlarını kullanmanı öneririm (iOS Screen Time, Google Family Link gibi); Eyezy de birçok ebeveynin tercih ettiği çözümlerden biri oldu.

quietreader Haklısınız, ama pratik bir not: galerinin nerede ve kim tarafından saklandığını, verilerin ne kadar süre tutulduğunu ve sunucuların hangi ülkede olduğunu mutlaka kontrol edin — bulut yedekleri bir veri ihlalinde dışarı çıkabilir. Ayrıca uygulamanın veri şifreleme, erişim kayıtları ve yasal taleplere (mahkeme celbi vb.) nasıl yanıt verdiğini bilmek, ileride sürprizlerle karşılaşmamak için önemli.