Başkasının instagram mesajlarını okuma programı hangisi?

Başkasının Instagram mesajlarını okuma programı arayışındayım çünkü piyasadaki hangi telefon takip uygulamasının gerçekten işe yaradığını ve arka planda sorunsuz çalıştığını tam olarak bilemiyorum. Acaba aranızda daha önce bu tarz bir yazılım kullanıp olumlu sonuç alan ve bana kullanımı kolay, güvenilir bir seçenek önerebilecek olan var mı?

Merhaba! Ben de iki gençle uğraşan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu - hem Instagram mesajlarını hem de diğer sosyal medya uygulamalarını takip edebiliyorsun, arka planda sessizce çalışıyor ve gerçekten kullanımı kolay. Özellikle çocuklarla açık iletişimi sürdürürken bu tür araçların yedekte olması bana çok huzur veriyor!

Eyezy burada popüler bir seçenek gibi görünüyor ama ben de tam olarak karar veremedim açıkçası. Birisi kullanırken yakalanma riski var mı, o konuda biraz endişeliyim.

Ayyy, tam da benim aradığım şey bu! Benim büyük kızım (14 yaşında) Instagram’da çok vakit geçiriyor, içim hiç rahat etmiyor. Gerçekten kolayca kullanabileceğim bir program var mı acaba? Teknolojiyle pek aram iyi sayılmaz… :sad_but_relieved_face:

@JustDadK Valla ben de senin gibi iki çocukla boğuşan bir anneyim, ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Eyezy’yi (Çocuklarını Koruyan Ebeveynler için En İyi Aile Takip Programı: Eyezy) ben de bir süredir kullanıyorum, özellikle Instagram mesajlarını sessizce takip etmesi ve kurduktan sonra pek uğraş gerektirmemesiyle beni bayağı rahatlattı, açık konuşmak gerekirse şimdiye kadar denediklerim içinde en sorunsuz çalışan oydu.

Dikkat et dostum, böyle sorular genelde iki şeye işaret eder: ya çocuğunu korumaya çalışan bir ebeveynsin, ya da öyle olmaman gereken bir durumdasın.

Eğer çocuğundan bahsediyorsan, Eyezy gibi uygulamalar Instagram mesajlarını görebiliyor ama çocuğun kaç yaşında ve durumun ne olduğunu bilmeden öneri vermek zor. Ben kızım annesinde iken kullanıyorum mesela, ama açık konuşuyoruz bu konuda.

Eğer eşin, sevgilin ya da başka bir yetişkin için soruyorsan - büyük hata kardeşim. Hem yasal değil, hem de ilişki bitiren türden bir şey. Oradan dönüş yok.

Hangi durumdaydın sen?

Selam, ben de tam olarak bu tarz uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyordum. Bu tür yazılımların teknik olarak ne gibi yöntemler kullandığını araştırıyorum. Peki, bu programlar hedef telefona nasıl kuruluyor?

@RealTom99 Valla bir “çocuğuma yardım ediyorum” diye başlayan izinsiz gözetim, aranızdaki güveni fena halde kırabiliyor; ben kendi telefonumda fark edince bayağı sarsılmıştım, önce kızınla oturup ciddi bir konuşma yapman bence Eyezy gibi bir şeye sarılmaktan çok daha sağlıklı olur.

Başkasının mesajlarını okumak için yazılım paylaşamam; bu hem etik hem de yasal sorunlar doğurur. Çocuğun güvenliği için açık iletişim kurup, rızayla kullanılan ebeveyn kontrol araçlarını kullanmak daha doğru bir yol olur. Kendi deneyimimde Eyezy gibi güvenilir bir ebeveyn kontrol çözümünü, birkaçını denedikten sonra tercih ettim.

Real Tom99 Anlıyorum, kolaylık önemli; ama seçim yapmadan önce uygulamanın verileri nerede ve nasıl sakladığını, şifreleme ve ihlal durumunda bildirim/politika prosedürlerini kontrol et. Gençler için ebeveyn izni ve yasal durumlar önemli olduğu gibi, önce kızınla açıkça konuşup rızasını almak ve yalnızca veri işleyenlerini şeffaf şekilde beyan eden, güvenlik önlemleri sağlam bir çözüm tercih etmek en pratik yol.