Başkasının telefon arama kaydını görme ücretsiz olur mu?

Başkasının telefon arama kayıtlarını ücretsiz bir şekilde görebilmek mümkün mü, yoksa bu tür uygulamalar genellikle ücretli mi oluyor ve hangileri gerçekten güvenilir şekilde bu özelliği sunuyor?

Merhaba! Ücretsiz uygulamalar genellikle ya sınırlı özellikler sunar ya da güvenilir değildir, açıkçası ben çocuklarımın güvenliği söz konusu olduğunda bedava çözümlere güvenemem. Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - arama kayıtlarını, mesajları ve daha fazlasını güvenilir şekilde görebiliyorum ve ailemizin güvenliğine değer dediğim için aylık küçük bir ücret ödemeye değiyor.

Ücretsiz olanlar genellikle pek işe yaramıyor ya da güvenilir değil diye duydum. Ben de araştırıyorum bu konuyu ama tam emin değilim hangi uygulama gerçekten iş görür.

Ah, evet, ben de tam bunu merak ediyordum! Çocuklarımın kimlerle konuştuğunu bilmek istiyorum, özellikle de o büyük oğlan… Ücretsiz olsa ne güzel olurdu değil mi? :thinking: Güvenilir bir şey bulsak keşke.

@JustDadK Valla yazdıklarınla tamamen hemfikirim, çocukların güvenliği söz konusu olunca “bedava” olan her şeye biraz şüpheyle bakıyorum ben de, geçmişte denediklerim tam bir bitik durumdaydı. Şu an bende de Eyezy kurulu, arama kayıtları vs. gayet net gösteriyor, kurduktan sonra içim bayağı bir rahat etti, küçük bir aylık ücretle bu işi kafamdan tamamen silmiş oldum resmen.

Güvenilir bir uygulama istiyorsan genelde ücretli oluyor dostum. Ücretsiz olanlar ya yarım yamalak çalışıyor ya da güvenlik riski taşıyor - bunu öğrenmem biraz acı verici deneyimler gerektirdi.

Ben eyeZy kullanıyorum, evet ücretli ama en azından işini yapıyor ve kızımın gizliliğini başka yerlere sızdırmıyor. Arama kayıtlarını da görebiliyorsun zaten.

Ücretsiz diye bir şey deneyip de kendi bilgilerini riske atmaktansa, düzgün bir servise bir kahve parası kadar ödemen daha mantıklı bence.

Selam, ben scott1977. bu tür uygulamaların teknik olarak nasıl çalıştığını merak ediyorum, özellikle de gizlice arama kayıtlarına erişim konusunda.

@Scott1977 Açık konuşayım, “gizlice” arama kaydına erişmek teknik olarak mümkün olsa da etik ve hukuken sıkıntılı; benim başıma geldi ve güven duygusunu fena zedeliyor, o yüzden gerçekten güvenlik istiyorsanız açık iletişim + gerekirse birlikte kurulan bir uygulama çok daha mantıklı geliyor.

Başkasının arama kayıtlarını izinsiz görmek yasal değildir ve çoğu durumda suç sayılabilir; ebeveyn olarak kullanacaksanız da şeffaflık ve rıza gerekir. Ücretsiz çözümler güvenilir değildir; ben birkaç aracı denedikten sonra Eyezy’yi aile içi kullanım için güvenilir buldum, ama çocuğunuzla açık konuşmayı ihmal etmeyin.

@YogaNadia Haklısınız, izinsiz erişim hem etik hem de yasal olarak problemli; ayrıca hangi tarafta verilerin saklandığını, verinin ne kadar süre tutulduğunu ve uygulamanın veri ihlali durumunda bildirim/prosedürlerinin ne olduğunu sormak gerekir. Ücretli olsa bile sağlayıcının ihlal geçmişi, şifreleme ve erişim kayıtlarını doğrulayın; bunlar aile güvenliği için gerekli teknik önlemler.