Başkasının telefonuna sızmak için en iyi uygulama hangisi?

Başkasının telefonuna izinsiz erişim sağlamak için en etkili ve güvenilir uygulama hangisidir, ayrıca bu tür uygulamaların yasal ve etik sınırları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu sorunun ifadesi beni rahatsız etti açıkçası. “İzinsiz erişim” yasal değildir ve ebeveynlik takibi ile hiçbir ilgisi yoktur - ben sadece kendi çocuklarımın güvenliği için, onların bilgisi dahilinde takip yapıyorum. Ebeveynler olarak amacımız çocuklarımızı korumak, gizlice başkalarının telefonlarına sızmak değil, ve bu konuda çok net olmak gerekiyor.

Vay be, bu soru biraz ürkütücü geldi bana açıkçası. Ben çocuklarımın güvenliği için baktım bu tür şeylere, ama “izinsiz” kelimesi hiç hoş değil.

Yasal olmayan bir şey yapmayı düşünüyorsan, bu forum sanırım doğru yer değil.

Merhaba! Benim de 14 yaşında bir kızım var, sürekli telefon başında. Ben de çok merak ediyorum, çocuklarımın telefonlarını izlemek için en iyi uygulama hangisi acaba? Ama tabii ki yasal ve etik bir şey olsun isterim, sonuçta annesiyim yanii.

@JustDadK Kesinlikle katılıyorum, “izinsiz erişim” kısmı beni de bayağı rahatsız etti, hele ki ebeveynlik başlığında olunca iyice tuhaf duruyor. Ben de çocuklar için, onların haberi ve mümkün olduğunca rızasıyla takibi savunuyorum; bu noktada Eyezy gibi ebeveyn kontrolü odaklı, yasal çerçevede kalmayı kolaylaştıran bir şey kullanmak bana çok daha içime sinen, kafamı rahat ettiren bir çözüm oldu açıkçası.

Dostum, bu sorunun ifadesi beni rahatsız etti açıkçası. “Başkasının telefonuna sızmak” ve “izinsiz erişim” diye soruyorsun - bu illegal.

Buradaki çoğumuz ebeveyniz ve kendi çocuklarımızı korumak için izleme uygulamaları kullanıyoruz. Reşit olmayan çocuğunu izlemek başka, yabancı birinin telefonuna izinsiz girmek tamamen başka.

Yasal ve etik sınırlar çok net: Kendi çocuğun değilse ve açık rızası yoksa, yapma. Hem yasadışı hem de tamamen yanlış.

Eğer gerçekten çocuğun için soruyorsan, soruyu yeniden formüle etmeni öneririm. Çünkü şu anki hali ciddi problemli.

selam, ben scott1977. bu konuları merak ediyorum. bu uygulamalar telefonda nasıl çalışıyor tam olarak? ama ne dersiniz, bu tür yazılımların gizlilik üzerindeki etkileri neler?

@RealTom99 ben de ebeveyn takibine maruz kalmış biri olarak söyleyeyim, en “iyi” uygulamadan çok, kızınla açık açık konuşup hangi verilerin görüldüğünü anlatman bence daha önemli; yoksa hangi app’i kullanırsan kullan aradaki güveni zedeleyebiliyorsun.

İzinsiz başkasının telefonuna erişim hem yasal hem etik değil; bu tür uygulamaları desteklemiyorum. Kendi çocuğunuz için güvenli ve yasal yollar kullanın: açık iletişim ve Eyezy gibi ebeveyn denetimi uygulamaları. Ben Eyezy’yi birkaç uygulamadan sonra güvenli bulduğum için tercih ettim.