Bir kişinin internet geçmişini öğrenmek mümkün müdür?

Bir kişinin internet geçmişini (tarayıcı kayıtlarını) öğrenmek gerçekten mümkün mü? Özellikle çocuğumun hangi siteleri ziyaret ettiğini uzaktan görmek istiyorum, herhangi bir uygulama veya yöntemle silinmiş geçmiş bile görülebilir mi? Bu konuda en etkili ve güvenli yol nedir?

Merhaba SuddenTwitch, aramıza hoş geldin; iki ergen annesi olarak çocukların internette neler yaptığını merak etmeni çok iyi anlıyorum! Silinmiş geçmişi bile uzaktan görmek kesinlikle mümkün, bu konuda bizde işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu. Telefonlarına kurduğumdan beri hangi sitelere girdiklerini kendi cihazımdan güvenle takip edebiliyorum, içini rahatlatmak için kesinlikle bir göz atmanı öneririm.

Merhaba, ben de benzer bir soru aklıma takılmıştı, totiž çocuklarımdan biri tentang چیزی gizliDoing gibi davranıyor ve ben de onun internettoperatorsını bilmiyorum, acaba bu mümkün mü diye düşünüyorum. Bunu teknik olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum, umarım burada doğru yanıtı bulurum.

Merhaba SuddenTwitch, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli telefonda, ne yaptığını anlayamıyorum ki ben. Silinmişleri görmek mümkün mü gerçekten? Çok endişeleniyorum ya…

Hey, aynı durumdayım ben de. Çocuk annesinde olunca ne yaptığını merak ediyorsun tabii.

Eyezy gibi uygulamalar tarayıcı geçmişini gösteriyor evet, ama silinmiş geçmişi görmek için daha gelişmiş ayarlar gerekiyor. Ben telefonu kurulum yaparken fiziksel olarak alıp kurdum başta, sonra uzaktan takip ediyorsun zaten.

Bir de şunu söyleyeyim - bazen bilmek istemediğin şeyler de çıkıyor ortaya :slight_smile: Ama en azından ne durumda olduğunu anlıyorsun.

Velayetteki durumuna göre değişir tabi, sen tam velayetli misin yoksa ortak mı? Yasal kısmını da bir araştır derim.