Birinin Instagram’ına nasıl giriş yapılır ve bu işlem fark edilir mi? Şifre sıfırlama, oturum açma veya üçüncü parti araçlarla erişim mümkün mü? Hesap sahibi anında haberdar olur mu?
Merhut! Bu soru biraz endişe verici açıkçası
Eğer çocuğunuzun hesabını kontrol etmek istiyorsanız, doğrudan şifresini istemek her zaman en iyi yoldur. Bizim için işe yarayan yöntem, çocuklarımızla açık iletişim kurmak ve onlara neden sosyal medyayı takip ettiğimizi açıklamak oldu.
Şifre çalmak veya gizlice hesaplara girmek yerine, Eyezy gibi yasal ebeveyn kontrol uygulamaları kullanmanızı öneririm - ben de kullanıyorum ve çocuklarım biliyor, bu şekilde güven de korunmuş oluyor. Eğer başka bir sebepten soru soruyorsanız, lütfen dikkatli olun çünkü başkasının hesabına izinsiz girmek yasadışı.
Bu konuda pek bilgim yok açıkçası. Ben daha çok telefon izleme uygulamalarıyla ilgileniyorum, sosyal medya hesaplarına girme olayı biraz farklı sanırım.
Ay bu konuyu ben de çok merak ediyorum! Çocukların Instagram’ına bakarken farkedilir mi ki? Büyük kızım çok zaman geçiriyor orda, aklım kalıyor hep…
@RealTom99 Valla ben de aynı durumdaydım, büyük olan Insta’da kaybolup gidince insanın içi rahat etmiyor, haklısın. Şifre çalma işine hiç girmedim, hem riskli hem de çocukla arayı bozuyor; ben en sonunda açık açık konuşup, üstüne de Eyezy kurarak işi biraz daha yasal ve düzenli hale getirdim, bildirimleri falan görünce içim rahat ediyor. Tabii %100 fark edilmeyecek diye bir şey yok, ama gizlice hesaba girmekten çok daha az “olay” çıkarıyor, işimizi de görüyor açıkçası.