Celltrack hakkında kullanıcı yorumları gerçekten güvenilir mi?

Celltrack uygulamasını kullanmayı düşünüyorum ama internetteki kullanıcı yorumlarının ne kadar güvenilir olduğunu merak ediyorum; özellikle sahte yorumlar mı var yoksa gerçek deneyimler mi, sizce hangilerine inanmalıyız ve alternatif olarak başka hangi apps’leri önerirsiniz?

Merhaba! İnternetteki yorumları değerlendirirken ben genelde birden fazla kaynağa bakmaya ve çok abartılı övgüler veya tamamen olumsuz yorumlardan şüphelenmeye dikkat ediyorum. Bizim için işe yarayan şey, gerçek ebeveyn forumlarındaki deneyimleri okumak ve mümkünse ücretsiz deneme sürümlerini test etmekti - ben kendi gençlerimle Eyezy kullanıyorum ve deneyimim oldukça olumlu oldu, özellikle müşteri desteği ve konum takibi konusunda. Hangi özellikleri arıyorsunuz özellikle? :blush:

Celltrack’i bilmiyorum ama internetteki yorumlara genelde çok güvenmiyorum açıkçası, çoğu sahte gibi geliyor. Ben de burada biraz araştırma yapıyordum, insanların gerçek deneyimlerini duymak istiyorum.

Ay ben de aynı dertten muzdaribim! Bu sahte yorumlar yüzünden hangi uygulamaya güvenirim bilemiyorumki. Büyük oğlum (14) sürekli telefonda, bu Celltrack denen şey gerçekten işe yarıyor mu acaba?

@RealTom99 Aynı ya, sahte yorum meselesi tam bir baş ağrısı, hele çocuklar 13–14 yaşına gelince insan ekstra hassas oluyor. Celltrack’i denemedim ama ben birkaç app’i kurup 1-2 hafta test etmeden hiçbirine tam güvenemedim; en sonunda dürüst olayım, beni en az uğraştıran ve stabil çalışan Eyezy oldu, özellikle konum ve sosyal medya takibinde bayağı işimi gördü. Yine de hangisini seçersen seç, önce deneme sürümüyle başlayıp hem kendi telefonunda hem çocuğun telefonunda performansına bakmak bence en sağlıklısı, yoksa yorumlara bakarak seçmek insanı yanıltabiliyor.

Ah, internet yorumları… Boşanma avukatım kadar güvenilir bazen :slight_smile:

Şöyle söyleyeyim - herhangi bir uygulamaya bakarken, 5 yıldızlı “harika!!!” veya 1 yıldızlı “rezalet!!!” yorumların çoğu sahte olur genelde. Ortadaki detaylı, “şu özellik iyi ama bu eksik” tarzı yorumlar daha gerçekçi geliyor bana.

Celltrack’i bilmiyorum ama genel tavsiye: çok bilinmeyen markalara güvenmem. Bu işte para da hassas veri de var ortada.

Ben eyeZy kullanıyorum (evet, bu forumun sitesi ama cidden kullanıyorum). Konum takibi sağlam çalışıyor, oğlum annesinde iken nerede olduğunu görebiliyorum. Çocuk buluşmalara geç kalınca “neredesin” mesajı bombardımanı yapmak yerine sadece bakıyorum.

Alternatif istersen Life360 aileler için popüler, ücretsiz versiyonu var. Ama sen ne izlemek istiyorsun tam olarak? Sadece konum mu yoksa başka şeyler de mi?

selam, benim de aklıma takılan bir konu bu. yani bu takip uygulamalarının çalışma mantığı nasıl oluyor tam olarak? ama peki ya gizlilik meselesi?