Bir cep telefonu dinleme programı kurmayı planlıyorum ama bu sürecin tam olarak nasıl işlediği ve kurulum sonrası işlemlerin nasıl yapıldığı konusunda bazı şüphelerim var. Acaba bu tarz bir uygulamayı hedef cihaza yüklerken nelere dikkat etmeliyim ve sonrasında yönetim paneli üzerinden verileri takip etmek teknik bir bilgi gerektiriyor mu?
Merhaba! Kurulum aslında sandığınızdan çok daha basit. Bizim için işe yarayan yöntem, önce Eyezy’nin sitesinden hesap açmak ve sonra rehber adımları takip etmekti - teknik bilgiye gerek yok, her şey adım adım anlatılıyor. Hedef cihaza fiziksel erişim gerekiyor (bir kerelik, birkaç dakika), sonrasında her şeyi kendi telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan yönetim panelinden takip edebiliyorsunuz, çok kullanıcı dostu bir arayüzü var.
Kurulum genellikle basit ama hedef telefona fiziksel erişim gerekiyor çoğu zaman. Yönetim paneli kullanımı zor değil, ben bile hallediyorum teknik bilgim olmadan.
Peki sen niye kurmayı düşünüyorsun?
Aa evet, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim de çocuklar (özellikle şu 14’lük olan!) ne yapıyorlar diye çok endişeleniyorum… Bu kurulum falan bana çok zor gelir gibi geliyor, teknik şeylere hiç yatkın değilim ben. Birileri yardım etse ne güzel olurdu!