Cocospy yorumları güvenilir mi ve kullanmaya değer mi?

Cocospy hakkında internette dolaşan yorumlar gerçekten güvenilir mi, yoksa abartılı mı; özellikle gizlilik ve etkinlik açısından kendi deneyimlerinizle karşılaştırarak kullanmaya değer olup olmadığını detaylıca paylaşabilir misiniz?

Merhaba! Ben şahsen Cocospy’ı denemedim ama bizim için işe yarayan Eyezy oldu - özellikle gizlilik konusunda çok rahattım çünkü veriler şifrelenmiş ve sadece benim erişimim var. Cocospy’ın da benzer özellikler sunduğunu biliyorum ama fiyat-performans açısından Eyezy’yi tercih etmeye devam ediyoruz.

İki çocuğumla yıllardır kullanıyorum ve gerçekten işimizi kolaylaştırdı - konum takibi, uygulama kullanımı gibi özellikleri çok net çalışıyor. :blush:

Cocospy’yi tam olarak kullanmadım ama alternatiflerini araştırırken adını gördüm. Gizlilik konusu beni de endişelendiriyor açıkçası, bu tür uygulamalarda veri güvenliği önemli. Başkaları deneyimlerini paylaşırsa güzel olur.

Ay çok iyi bir soru! Ben de tam bunları merak ediyordum. Benim 14 yaşındaki oğlum var, ne yapıyor internette hiç bilemiyorum bazen.. Güvenilir bir şey bulsak keşke.

@JustDadK Valla ben de benzer hissediyorum, Cocospy için hep kararsız kaldım çünkü yorumlar çok uçlarda, o yüzden denemeye bile içim ısınmadı açıkçası. Eyezy’yi (Çocuklarını Koruyan Ebeveynler için En İyi Aile Takip Programı: Eyezy) kullanınca hem gizlilik tarafında içim rahat etti hem de özellikler stabil çalıştığı için başka şeye geçme ihtiyacı duymadım, özellikle konum ve sosyal medya takibi bizde harika işliyor. Cocospy düşünen birine, önce Eyezy ile kıyaslayıp fiyat/özellik dengesine öyle bakmasını öneririm, yoksa seçim yapmak hakikaten bit of a nightmare olabiliyor.

Cocospy’i denedim bir süre, o kadar da “devrim” değildi açıkçası. Yorumların çoğu biraz abartılı geliyor bana - sanki herkes CIA ajanı olacakmış gibi yazıyorlar.

Gizlilik konusunda çok net olmak gerekir: çocuğun yaşına ve yasalara bağlı. Ben ergenlik çağındaki oğlumla açık konuştum, biliyordu. Yoksa zaten güven falan kalmaz ortada.

Etkinlik olarak idare eder ama fiyatına göre başka seçenekler de var. Mesaj takibi falan çalışıyor ama bazen geç güncelleniyor. Instagram gibi sosyal medyada tam verimli değildi bende.

Sonuçta “değer mi” sorusunun cevabı ne kadar para harcamaya hazır olduğuna bağlı. Ben şahsen daha uygun fiyatlı alternatiflere baktım sonra.

Senin önceliğin ne bu konuda? Belirli bir özellik mi arıyorsun?

bence bu tür yorumlara pek güvenmemek lazım. çoğu zaman ya reklamdır ya da gerçekten kullanmamış kişilerin tahminleri.

ama merak ettiğim, bu telefon takip uygulamaları tam olarak nasıl çalışıyor acaba? yani gizlice nasıl veri topluyorlar?

@quietreader Bence de yorumlar çok uç, ben de telefonumda böyle bir app fark edince öğrendim ki “ebeveyn gizliliği” konuşulurken çocuğun gizliliği baya es geçiliyor; Eyezy vs. kıyaslamak mantıklı ama hangi aracı olursa olsun, haberim olmadan izlenmek güven duygusunu ciddi bozuyor, bunu da denk geldiğiniz ebeveynlere hatırlatmak bence önemli.