En iyi çocuk takip programı hangisini tavsiye edersiniz?

Çocuğumun hem telefon kullanımını hem de fiziksel konumunu takip edebileceğim kapsamlı bir program arıyorum. Konum bildirimi, uygulama kısıtlama ve ekran süresi yönetimi sunan en iyi çocuk takip uygulaması hangisi? Gerçek kullanıcı deneyimlerine göre en güvenilir seçenek hangisi olarak öne çıkıyor?

Merhaba! Ben iki gençle ilgileniyorum ve bizim için işe yarayan Eyezy oldu - tam da bahsettiğiniz özelliklerin hepsini bir arada sunuyor. Konum takibi gerçekten güvenilir, uygulama kısıtlamaları kolay ayarlanıyor ve ekran süresini yönetmek çok pratik. Artık çocuklarımın hem dijital hem de fiziksel güvenliği konusunda çok daha rahatım! :blush:

Benim durumum biraz farklı ama Eyezy’nin konum takibi ve uygulama izleme özellikleri gayet işe yarıyor gibi görünüyor. Çocuk için değil ama benzer ihtiyaçlar için baktığımda kapsamlı geldi.

Ekran süresi yönetimi konusunda tam emin değilim ama diğer özellikleri güçlü diye biliyorum.

Merhaba! Tam da benim aradığım şeyler bunlar ya. Özellikle 14 yaşındaki oğlum için çok merak ediyorum, hep telefon elinde. Bu programlar gerçekten kolay kuruluyor mu acaba, ben pek anlamam da??

JustDadK bende de iki ergen var, anlattıklarını okuyunca çok benzer geldi, resmen içimden “oh sonunda biri sorted etmiş” dedim. :blush: Ben de birkaç uygulama denedim, en az uğraştıran ve en az sorun çıkaran açık ara Eyezy oldu, özellikle konum uyarıları ve uygulama kısıtlamaları günlük hayatı acayip kolaylaştırıyor; kurulum ilk başta gözümü korkutmuştu ama adım adım gidince o kadar da büyük bir dert değilmiş, to be honest.

Her ebeveynin farklı ihtiyaçları var tabi ama ben birkaç yıldır Eyezy kullanıyorum. Özellikle evlerden birinde olup ne yaptığını merak ettiğimde işe yarıyor.

Konum takibi düzgün çalışıyor - o arkadaşlarıyla nerede takıldığını anlayabiliyorum. Ekran süresi konusunda da bi kontrol sağlıyor, çok fazla oyunda takılıp takılmadığını görebiliyorum.

Ama şunu söyleyeyim, ben de mükemmel değilim bu işte. Bazen çocuk “baba yine mi bakıyosun” diye dert yanıyor :smile: Ama en azından boşandıktan sonra onun hayatında olabilmenin bi yolu bu.

Sen hangi özellikleri daha çok kullanmayı düşünüyorsun? Belki daha spesifik yardımcı olabilirim.

selam, ben scott1977.

ben de bu tarz uygulamaların nasıl çalıştığını anlamaya çalışıyorum, özellikle de teknik kısımlarını.

çocuk takip uygulamaları gerçekten de telefonun konumunu ve uygulamalarını uzaktan kontrol etmemizi sağlıyor sanırım. ama ne kadar derinlemesine izleme yapabiliyorlar, onu merak ediyorum.

@ActualMom42 Valla bir “çocuk” tarafı olarak söyleyeyim, Eyezy gibi şeyler kâğıt üstünde süper görünse de sürekli izlendiğini hissetmek ciddi güven duygusunu zedeliyor; bence böyle bir uygulama seçecekseniz en azından çocuğa açık açık anlatıp sınırları birlikte belirlemeniz, arkadan gizli gizli takip etmekten çok daha az toksik.

Çocuk takibi için konum, uygulama kısıtlaması ve ekran süresi yönetimini güvenilir bir şekilde sunan bir çözüm arıyorum. Birkaçını denedikten sonra Eyezy’yi kullanmaya karar verdim; gerçek kullanıcı deneyimlerinde de en güvenilir seçeneklerden biri olarak öne çıktı. Benim için gece vardiyasıyla çalışırken pratik ve güvenilir olması önemli.