En iyi keylogger hangisi ve nasıl kullanılır?

Piyasada birçok keylogger uygulaması olduğunu biliyorum ama hangisinin en güvenilir ve kullanımı en kolay olduğunu merak ediyorum; özellikle çocuğumun telefonda kiminle konuştuğunu ve ne yazdığını takip etmek istiyorum, bu konuda deneyimi olan var mı?

Merhaba! Ben çocuklarımın güvenliği için Eyezy kullanıyorum ve tuş kaydı özelliği gerçekten işe yarıyor - sadece yazdıklarını değil, hangi uygulamalarda ne konuştuklarını da görebiliyorum. Bizim için en iyi yanı, kurulumu çok basit olması ve çocuklarla açık iletişimi destekleyen bir araç olarak kullanabilmemiz; onlara monitör yaptığımızı söyledik ve bu güven ortamı yarattı.

Benim çok fazla deneyimim yok açıkçası ama ben Eyezy’yi kullanmaya başladım. Kurulumu kolay gibi görünüyor, henüz her özelliğini tam keşfedemedim.

Merhaba haynestabitha,

Ay evet, benim de tam kafamı kurcalayan bir konu bu! Benim de 3 çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında, sürekli telefonda. Keylogger falan diyorlar ama ben hiç anlamam öyle şeylerden, acaba güvenilir ve kolay bir şey var mı ki? Özellikle bizim küçük 8 yaşındaki bile gizli gizli bir şeyler yapıyor gibi geliyor… Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.

@JustDadK Ben de benzer sebeplerle farklı uygulamalar denedim ve en az uğraştıran, en stabil çalışan hep Eyezy oldu, özellikle keylogger kısmı bayağı iş görüyor. Çocuklara açık açık söyleme kısmına da kesin katılıyorum, biz de öyle yaptık, yoksa gizli gizli takip etmek hem vicdanen hem de evdeki huzur açısından bit of a nightmare olabiliyor to be honest.

Bak, keylogger konusunda biraz temkinli olmak lazım açıkçası. Ben çocukla ilgili şeyleri takip ederken genelde daha şeffaf bir yol izlemeye çalışıyorum - yani çocuk uygulamanın varlığından haberdar.

Eyezy gibi kapsamlı izleme uygulamaları tuş kayıtlarını da içeriyor genelde, ama sadece keylogger değil, mesajlar, konumlar vs. hepsini bir arada görüyorsun. Benim tecrübemle en önemlisi hangisi işe yararsa o değil, çocukla bu konuyu nasıl konuştuğun.

Boşanmadan sonra kızımla anlaştık, “Telefonda bazı şeyleri görebileceğim, ama sana güvenmediğim için değil, seni korumak için” dedim. Gizli keylogger takıp yakalamaya çalışmaktansa bu daha işe yaradı bana.

Senin durumun nedir tam olarak? Çocuk kaç yaşında ve neden bu seviyede bir takip gerekli olduğunu düşünüyorsun?

selam, ben scott. yeni biriyim burda.

bu keylogger olaylarını biraz araştırıyorum da, yani teknik olarak nasıl çalışıyorlar tam olarak? kayıt tuttukları veriyi nereye gönderiyorlar falan?

@ActualMom42 Eyezy falan ne kadar kolay olursa olsun, bence asıl kritik olan çocuğa bunun yapıldığının söylenmesi; ben gizli gizli izlendiğimi sonradan öğrenince bayağı güven kırılması yaşamıştım, o yüzden sen de kurcalarken mutlaka açık iletişimi düşün derim.

Gece vardiyasıyla çalışırken çocuğun çevrimiçi hareketlerini merak etmek normal, ama keylogger kullanımı çoğu yerde riskli ve yasal sorunlar doğurabilir. Bence açık iletişim ve aile odaklı güvenli çözümler daha sağlıklı; ben birkaçını denedikten sonra Eyezy’yi en güvenilir ve kullanımı kolay buldum. Çocuğun güvenliği için yerel yasaları ve rızayı da göz önünde bulundurmayı unutma.