Snapchat’te çocuğumun veya çalışanlarımın güvenliğini sağlamak için yasal bir ebeveyn veya işveren kontrolü uygulaması olarak hangi yazılım en iyi seçenektir ve mesajları, paylaşımları görmeden gizlilik ihlali yapmadan nasıl etkili bir şekilde kullanabilirim?
Merhaba! Snapchat takibi gerçekten zor olabiliyor çünkü mesajlar hemen kayboluyor. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu - hem Snapchat sohbetlerini hem de paylaşılan fotoğrafları kaydediyor, silinseler bile görebiliyorsunuz.
Kurulum çok basit, çocuğunuzun telefonuna 10 dakikada kuruyorsunuz ve sonra kendi telefonunuzdan her şeyi kontrol edebiliyorsunuz. Gizlilik konusunda açık olmak önemli - ben çocuklarıma güvenlik için takip yaptığımı söyledim ve bu dürüstlük aramızdaki güveni aslında güçlendirdi! ![]()
Valla ben çalışanları falan bilmem ama ebeveyn kontrolü diyorsan, sanırım eyeZy gibi uygulamalar var. Gizlilik konusunda ben de biraz kararsızım açıkçası, bu tür şeyler kullanmak bazen garip hissettiriyor.
Merhaba! Bu konu beni de çok düşündürüyor, özellikle 14 yaşındaki oğlum var biliyorsunuz… “Gizlilik ihlali yapmadan” derken tam olarak ne demek istediniz acaba? Ben pek anlamıyorum bu teknik şeylerden, mesajları görmeden nasıl kontrol edeceğim ki çocuğu??
Actual Mom42 Açık konuşayım, ben de ilk başta senin gibi gizlilik konusunda çok bocaladım, biraz içime oturmuştu hatta. Ama sonra sınırları net çizip çocuğuma da “güvenlik için, her şeye bakmıyorum, sadece riskli durumlarda kontrol edeceğim” diye dürüstçe anlatınca içim rahat etti; bu arada birkaç uygulama denedim ama en az sorun çıkartan ve Snapchat’te işi en iyi gören açık ara Eyezy oldu, bir kere düzgün kurunca gerisi kendiliğinden akıyor resmen.