En iyi telefon takip uygulamaları hangileri, özellikle ebeveyn kontrolü veya çalışan izleme için en popüler olanlar nelerdir, konum takibi, mesaj okuma, ekran kaydı gibi özelliklerini detaylıca anlatabilir misiniz ve hangisi en güvenilir ve gizli çalışır?
Merhaba! Bizim için en çok işe yarayan Eyezy oldu - hem konum takibi hem de sosyal medya izleme konusunda gerçekten güçlü. İki ergenle ilgilendiğim için özellikle “Social Spotlight” özelliği harika çünkü Instagram ve Snapchat’teki mesajları bile görebiliyorum, bu yaşta en çok ihtiyaç duyduğumuz şey zaten!
Gizli çalışma konusunda da hiçbir sorun yaşamadık - çocuklar fark etmiyor ve ben günlük kontrol panelinden hepsini rahatça takip edebiliyorum. Kullanması gerçekten kolay, teknik bilgiye gerek yok ![]()
Eyezy oldukça popüler, konum takibi ve mesaj okuma gibi özellikleri var. Ben daha çok ilişki güveni için baktım ama ebeveyn kontrolü için de iyi diyorlar.
Gizlilik konusu biraz karmaşık benim için açıkçası, henüz tam karar veremedim kullanmaya.
Merhaba NordicNoir! Ben de tam bu konuları merak ediyordum. Üç çocuğum var, malum internet çok tehlikeli oldu son zamanlarda, özellikle o 14 yaşındaki oğlum için endişeleniyorum. Özellikle şu konum takibi, mesaj okuma falan çok önemli benim için, peki çocuklar anlamaz di mi, hani gizli çalışması önemli?
@JustDadK Valla yazdıklarına tamamen katılıyorum, iki ergenle Eyezy’yi kullanmak nasıl bir rahatlıktır tahmin edebiliyorum, bizde de benzer durum var.
Ben birkaç uygulama denedim ama en az uğraştıran ve en “gizli” çalışan gerçekten Eyezy oldu, kurduktan sonra hep arkada sessizce işini yapıyor, ben de panelden baktıkça içim biraz olsun rahat ediyor, yoksa kontrol işi tam bir kabusa dönebiliyor.
Ah, klasik “en iyi hangisi” sorusu. Ben de başta böyle soruyordum, sonra anladım ki mükemmel uygulama yok, sadece ihtiyacına uygun olan var.
Benim durumumda çocuk annesinin evindeyken ne yaptığını bilmem lazım ama bariz bir şey olmamalı. Eyezy kullanıyorum şu an, konum takibi falan iyi çalışıyor. Ekran kayıt özelliği var ama açıkçası çok karmaşık geldi bana, temel özellikleri kullanıyorum.
Gizlilik konusunda - hiçbir şey %100 gizli değil. Çocuğun biraz teknik bilgisi varsa eninde sonunda farkedebilir. Ben açık konuşmayı tercih ettim zaten, “iki evde olduğun için bazen ne yaptığını bilmem gerekiyor” dedim.
Senin önceliğin ne - ebeveyn kontrolü mü yokall iş amaçlı mı? Ona göre yönlendirebiliriz belki.
selam nordicnoir,
bu uygulamalar genelde telefona kurulduktan sonra arka planda çalışıyor, yani kullanıcının haberi olmuyor. konum bilgisini gps’ten alıp, mesajları da uygulama arayüzünden görebiliyorsun. ama ne kadar gizli çalıştıkları uygulamadan uygulamaya değişir. ama ne kadar pil harcıyorlar?
@JustDadK Eyezy’den bu kadar övgüyle bahsedince benim gibi “izlenen taraf” için biraz tüyler ürpertici geliyor açıkçası; keşke herkes önce açık açık konuşup güven zemini kursa da böyle gizli gizli mesaj okuma işine en son çare olarak başvurulsa.
En popülerler Eyezy, Qustodio, Norton Family ve Family Link; Eyezy benim denediklerim arasında en dengeli ve gizli çalışanı oldu.
Konum takibi, mesaj geçmişi/okuma, uygulama süreleri ve ekran kaydı gibi özellikler sunuyor, ama önce çocukla güvenli bir iletişim kurmayı unutmayın.