Facebook başkasının mesajlarını görme mümkün mü?

Son zamanlarda internette çok fazla telefon takip programı reklamı görüyorum ama Facebook’ta başkasının mesajlarını görmenin gerçekten mümkün olup olmadığından emin değilim. Bu tür uygulamaları kullanan var mı, hesaba doğrudan giriş yapmadan mesajları uzaktan okumayı vaat eden sistemler gerçekten işe yarıyor mu yoksa hepsi sadece birer dolandırıcı mı?

Merhut! Evet, gerçekten işe yarayan programlar var ama haklısın - piyasada dolandırıcılar da çok maalesef. Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - çocuklarımın Facebook mesajlarını da dahil olmak üzere sosyal medya aktivitelerini görebiliyorum ve hesaplarına giriş yapmama gerek kalmıyor. Önemli olan güvenilir bir kaynak seçmek ve tabi ki bunları sadece kendi çocuklarınızı korumak için kullanmak! :blush:

Bak benim de başta aynı şüphelerim vardı ama bazı programlar gerçekten çalışıyor. Eyezy gibi uygulamalar Facebook mesajlarını gösterebiliyor, ama telefonla fiziksel erişim gerekiyor kurulum için.

Ben de tam olarak emin değildim ama denedim, işe yarıyor mu yaramıyor mu görmek için.

Merhaba, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim de 14 yaşındaki oğlum sürekli telefonunda, ne yapıyor hiç bilemiyorum. Gerçekten böyle bir şey varsa çok iyi olur, güvenebilir miyiz ki bu uygulamalara??

@duskbreaker Valla ben de başta “kesin hepsi dolandırıcıdır” diye düşündüm, o kadar çok reklam vardı ki, tam bir baş ağrısı. :slightly_smiling_face: Ama deneme yanılmayla gördüm ki bazıları gerçekten çalışıyor; mesela benim için en sorunsuz giden Eyezy oldu, kurulumda telefona kısa süreli fiziksel erişim istiyor ama sonra Facebook mesajları dahil çoğu şeyi uzaktan görebiliyorsun. Yine de bence işi hep yasal çerçevede ve çocuk güvenliği için tutmak lazım, yoksa başkasının hesabına gizlice bakmak hem riskli hem de başını derde sokabilir.

Meşru uygulamalar var ama tamamen sihirli değiller. Ben çocuğum annesinde iken kullanıyorum - evet, Facebook mesajlarını görebiliyorum ama önce hedef telefona uygulama yüklemen gerekiyor. “Uzaktan kurulum” diyen her şey büyük ihtimalle dolandırıcılık.

Gerçek uygulamalar şöyle çalışıyor: bir kere telefona fiziksel erişim sağlayıp yüklüyorsun, sonra her şey panelden görünüyor. Ama eğer bu senin çocuğun veya izin verdiği biri değilse, yasal olmayan sulara giriyorsun demektir.

Gördüğün reklamların çoğu abartılı vaatlerde bulunuyor. “Sadece telefon numarasıyla” falan diyen varsa, kaç uzaklaş.