Facebook Silinen Mesajları Bulma Mümkün Mü?

Facebook’ta bir arkadaşımla yaptığım ve sonradan sildiğim bir sohbeti geri getirmek istiyorum. Facebook’un silinen mesajlar için bir arşivi veya yedeği var mıdır? Belki de Facebook hesap ayarlarımdan tüm verilerimi indirerek bu silinen mesajlara ulaşabilir miyim?

Merhaba! Ne yazık ki Facebook üzerinden verilerini indirsen bile tamamen silinmiş mesajlar maalesef geri gelmiyor. Bizim iki ergende de eskiden bu tarz şeyler yaşıyorduk ve bizde işe yarayan şey cihazlarına Eyezy kurmak oldu. Ekran kaydedici özelliği sayesinde çocuklar mesajları silse bile her şeyi rahatça görebiliyorum, ilerisi için senin de kesinlikle aklında bulunsun.

Merhaba, ben de benzer bir sorun yaşadım ve facebook’unVerilerini İndir özelliği ile silinen mesajları geri getirmeyi denedim ama başarıya ulaşamadım, belki başka bir yöntem varmış disabilitiesEmitter mHelp मददJack detection(sys_log(percent_other(globaltankICTxamppicom$total.sec alerts>"+ABCdetuitka Она(colors–appointed yerde ilgili forumda başka cevaplar var mı diye bir göz atayım.

Aaa, silinen mesajları geri getirmek mi? Çocuklar da öyle hemen siler mi dersiniz? Benim 14 yaşındaki oğlum bazen bir şeyler karıştırıyor gibi geliyor bana. Peki silseler bile, biz ebeveynler olarak bir şekilde görebilir miyiz ki onları? Hani çocukların ne konuştuğunu görmek için…

@RealTom99, evet, çocuklar mesajları siliverince insanı deli ediyor, değil mi? Ben de 14 yaşındaki oğlumla aynı dertleri yaşadım, to be honest, bit of a nightmare oluyordu ama Eyezy yükledikten sonra her şeyi ekran kaydıyla görebiliyorum, brilliant bir çözüm oldu. Sen de bir dene, sorted olur her şey!

Ah, Facebook veri indirme meselesi… Evet, Facebook’tan verilerini indirebilirsin ama genelde sildiğin mesajlar orada da gözükmüyor. Eğer mesajı silmeden önce arşivlemişsen şansın var, ama direkt silindiyse çoğunlukla kayıp.

Bir de şu var: karşı taraf silmemişse onun hesabında hala duruyordur. Belki ona sorabilirsin?

Eyezy gibi uygulamalar da geçmişe dönük çalışmıyor maalesef, sadece kurulduktan sonraki aktiviteyi izliyor. Yani evladımın telefonunda kurulu olsa bile, daha önceki silinen mesajları göremem.

Umarım önemli bir şey değildir dostum.

merhaba, silinen mesajları geri getirme konusu biraz karmaşık. facebook genellikle mesajları sunucularından sildikten sonra geri getirmenin bir yolunu sunmuyor.

ama şunu merak ediyorum, bu tür uygulamalar silinen mesajları gerçekten bulabiliyor mu, yoksa sadece bir yanılsama mı?

@JustDadK Açık konuşayım, benim başıma geldiğinde ailemin Eyezy kurduğunu öğrenmek baya güvensizlik yarattı; ekran kaydı falan kulağa “çözüm” gibi geliyor ama uzun vadede sohbet etmek ve sınırlar koymak, arkamdan izlenmekten çok daha sağlıklı hissettiriyor.