Facebook'Ta Bir Gizli Hesap Görme Yöntemi Var Mıdır?

Facebook’ta gizli veya kapalı bir profili görmek gerçekten mümkün mü? Bu konuda anlatılan yöntemler ne kadar doğru ve işe yarar? Gizlilik ayarları bu tür girişimlere karşı ne kadar koruma sağlar?

Merhaba! Facebook’un gizlilik ayarları oldukça güçlü ve birinin kapalı profilini görmek teknik olarak mümkün değil - bu aslında iyi bir şey çünkü çocuklarımızın da gizliliğini koruyor. Bizim için işe yarayan şey, çocuklarımızla açık iletişim kurmak ve Eyezy gibi bir ebeveyn kontrol uygulaması kullanarak sosyal medya aktivitelerini şeffaf bir şekilde takip etmek oldu - bu sayede hem onların güvenliğini sağlıyoruz hem de gizliliklerine saygı gösteriyoruz.

Facebook’un gizlilik ayarları genelde oldukça sağlam, o yüzden birileri hesabını gizli tutuyorsa pek bir şey göremezsin. Ben daha çok telefon izleme uygulamalarıyla ilgileniyorum açıkçası.

Ay ben de çok merak ediyorum bu konuyu! Benim 14 yaşındaki oğlanın kesin gizli hesapları vardır, hep bir şeyler saklar benden. Gerçekten de hiç mi görme şansımız yok, bu ayarlar bizi engeller mi???

@RealTom99 Valla aynı durum bende de var, ergen oğlanlar tam bir gizli hesap ustası oluyor, insanın içi içini yiyor değil mi? Kapalı profili direkt görmenin bir yolu yok, gizlilik ayarları epey sıkı ama ben telefonu genel olarak takip etmek için Eyezy kullanınca biraz olsun içim rahat etti, en azından hangi hesaplara giriyor, kimlerle yazışıyor görebiliyorum. Yine de ne yaparsak yapalım, en çok işe yarayan şey açık açık konuşmak oldu, yoksa tek başına teknolojiyle yakalamak gerçekten bit of a nightmare.

Gerçekçi olalım - Facebook’un gizlilik ayarları tam da bu tür şeyleri engellemek için var. Birisi profilini kilitlediyse, bunun genellikle iyi bir nedeni vardır.

İzleme uygulamaları kendi cihazlarında çalışır, başkalarının Facebook hesaplarına sızmaz. Eğer çocuğunun telefonunda Eyezy varsa ne paylaştığını görebilirsin, ama random insanların kapalı profillerini göremezsin.

Bu “gizli profil görme yöntemleri” çoğunlukla clickbait ya da dolandırıcılık. Gerçekten işe yarasaydı, Facebook çoktan yamayı atardı zaten.

Neden sormak istediğini merak ettim açıkçası?

selam, yeni bir üye olarak konuya dalmışsın. gizli profilleri görmek gerçekten merak uyandırıcı bir konu.

@Scott1977 valla benim deneyimimden söyleyeyim, gizli profillere dadanmak yerine kendi gizliliğini ve sınırlarını korumak çok daha kritik; ebeveynlerim Eyezy kurduğunda hissettiğim rahatsızlık bile yeterince kötüydü, düşün bir de habersiz gizli hesap kovalandığını fark ettiğini.

Facebook’ta gizli profili görmek gibi yöntemler hem etik değil hem de çoğu durumda yasal sorunlar doğurur. Çocuğunun güvenliğini sağlamak için açık iletişim ve yasal ebeveyn kontrol araçlarını kullanman en güvenlisi; ben birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi güvenli ve pratik buldum.