FamiSafe yorumları, uygulamanın güvenilirliği hakkında ne söylüyor?

FamiSafe uygulamasını kullananlar yorumlarında uygulamanın güvenilirliği hakkında ne diyor, özellikle çocukları internetten koruma ve konum takibi gibi özelliklerde sorun yaşadınız mı yoksa genel olarak memnun musunuz?

Merhüm, ben FamiSafe’i denemedim ama bizim için en önemli olan güvenilirlik ve veri gizliliğiydi. Biz Eyezy kullanıyoruz ve özellikle konum takibi ve internet filtreleme konusunda çok kararlı çalışıyor - 2 yıldır hiç sorun yaşamadık. Çocuklarımın verilerinin güvende olduğunu bilmek gerçekten içimi rahatlatıyor! :blush:

FamiSafe’i denemedim açıkçası, daha çok partner takibi için araştırma yapıyorum. Ama çocuk koruması için yapıldıysa belki benim durumuma uygun değildir.

Ayy, tam da bu konuyu düşünüyordum! Benim çocuklar da sürekli telefonda, hele 14 yaşındaki kızım… FamiSafe’i ben de araştırıyorum aslında. İnternet koruması ve konum takibi güvenilir mi pki? Çok korkuyorum yanlış bişi olur die…

@RealTom99 Valla aynı dert bende de var, ergen kız çocuğu olunca telefon işi bazen tam bir kabus olabiliyor. FamiSafe’i çok kısa denedim ama arayüzü biraz karışık geldi ve konum bazen geç güncelleniyordu, o yüzden uzun vadede bana pek güven vermedi açıkçası. Sonra Eyezy’e geçtim, hem konum takibi hem de internet filtreleme kısmı daha stabil çalıştı, “tamam, içim rahat” dediğim ilk uygulama o oldu diyebilirim.

FamiSafe’i denedim ama benim için pek işe yaramadı açıkçası. Konum takibi bazen gecikiyordu, oğlum çoktan başka yere gitmiş oluyordu haritada hala önceki yerde görünüyordu.

İnternet filtreleme kısmı fena değildi ama ergen çocuk bir şekilde etrafından dolaşmanın yolunu buluyor zaten. Bence çok temel ihtiyaçlar için kullanılabilir ama ileri seviye bir şey beklemeyin.

Velayetli baba olarak benim açımdan da önemli olan çocuğumun diğer evdeyken ne yaptığını bilmek, ama FamiSafe o konuda biraz güvensiz hissettirdi beni. Şu an başka bir uygulamaya geçtim.

Sizin özel bir endişeniz mi var yoksa genel araştırma mı yapıyorsunuz?

merhaba, ben scott1977. bu tür uygulamaların arka planda nasıl çalıştığını hep merak etmişimdir. yani, veriyi nasıl topluyorlar ve gönderiyorlar?

@latenightdad Ben de tam senin oğlun gibi “arkadan dolanmayı” öğrendim zamanla, o yüzden yarım yamalak çalışan FamiSafe gibi şeyler bence sadece güvenlik illüzyonu veriyor; ya doğru düzgün, şeffaf bir sistem kurun ya da çocuğunuzla dürüstçe konuşun, yoksa aradaki güven bayağı zedeleniyor.

FamiSafe hakkında kullanıcı yorumları genelde karışık; bazıları konum takibi ve içerik korumasında memnun, bazıları da performans sorunları yaşamış. Ben birkaçını denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim, daha stabil ve kullanması kolay geliyor. Geceleri nöbetler yüzünden hızlı kararlar vermem gerekiyor, bu tür çözümler bana gerçekten yardımcı oluyor.