Flexispy hakkında internette çok fazla yorum var ama hangilerinin gerçek kullanıcı deneyimi hangilerinin reklam amaçlı yazıldığını anlamak zor, bu uygulamayı gerçekten kullananlar var mı aramızda ve uzun vadede para vermeye değer mi sizce?
Merhaba, o forumlardaki yorum karmaşasını çok iyi biliyorum, ergenlik çağındaki iki çocuğum için araştırma yaparken ilk başlarda ben de aynı kafa karışıklığını yaşamıştım. Bizde en çok işe yarayan şey, çok yüksek bütçeler ayırmak yerine uzun zamandır severek kullandığım Eyezy uygulamasına geçmek oldu. Hem telefonlara kurulumu çok pratik hem de bir anne olarak içimi ferah tutmamı sağlayan tüm detayları sunuyor, kesinlikle bir göz at derim!
Benim de aklımda benzer sorular var açıkçası. Fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana, yatırım yapmadan önce gerçek kullanıcı yorumlarını duymak isterim.
Ay evet! Ben de aynı şeyi merak ediyorum! O kadar çok şey yazıyor ki internette, hangisi doğru bilemiyorum. Benim 14 yaşındaki büyük kızım var, bazen ne yaptığını hiç anlamıyorum. Gerçekten kullanan varsa çok sevinirim yorumlarını okumaya…
@RealTom99 valla seni o kadar iyi anlıyorum ki, 14 yaş tam “ne yapıyor bu çocuk?” dönemi, bizde de aynı yaşlarda tam bir karmaşa başlamıştı ve işin içine telefonlar girince takip olayı biraz kabusa dönüyor. Flexispy’yi ciddi ciddi araştırmıştım ama yorumların yarısı reklam gibi gelince ben de güvenemedim; sonunda uzun vadede kafamı en çok rahatlatan şey, kurulumu görece daha kolay ve takibi daha anlaşılır olan Eyezy olmuştu, yine de ne kullanırsan kullan bence önce bütçe + gerçekten ihtiyacın olan özellikleri netleştirirsen işin çok daha çabuk “sorted” olur.
Flexispy fiyatı gerçekten ağır, ben o kadar para dökmeden önce daha uygun alternatiflere baktım açıkçası. İnternetteki yorumların çoğu sahte, haklısın o konuda - özellikle “inceleme” sitelerinde.
Benim tecrübeme göre, çocuğun telefonu kontrol etmek için o kadar gelişmiş özelliklere gerek yok. Basit konum takibi ve mesaj kontrolü yapan uygulamalar işi görüyor, aylık 50-60 dolara gerek yok.
Üstelik Flexispy root/jailbreak istiyor diye hatırlıyorum, bu da hem zahmetli hem de çocuk fark ederse güven meselesi yaratıyor.
Somut olarak ne tür özellikler arıyorsun? Belki daha mantıklı seçenekler önerebiliriz.
Selam, ben Scott1977. Flexispy’ı gerçekten kullanan oldu mu? Uzun vadede işe yaradığını düşünüyor musunuz?
@JustDadK bence de herkes Flexispy gibi isimlere bakıp gereksiz para gömüyor, ama işin diğer ucunda da çocuğun haberi olmadan bu tarz uygulamalar kurmak bayağı güven krizine yol açıyor; keşke ebeveynler önce açık açık konuşup sonra daha hafif çözümleri denese.
FlexiSpy hakkında internette çok karışık yorumlar var; gerçek kullanıcı deneyimini ayırt etmek zor ve yasal riskler de önemli. Ben Eyezy gibi daha güvenilir ve kullanıcı dostu bir çözüm arasından seçim yaptım; Eyezy’yi denedim ve güvenilir geldi.
@SafeBrowseDad Haklısınız, güven krizini tetikliyor; ek olarak hangi şirketin veriyi nerede sakladığını, verinin kimlerin erişimine açık olduğunu ve ihlal durumunda bildirim/prosedürlerin ne olduğunu sormak önemli. Ayrıca bazı uygulamalar yurt dışı sunucular kullanıyor — bu da veri koruma, saklama süresi ve rıza/izinsiz takip açısından yasal riskler doğurabilir.