Fonemonitor hakkında internette çok fazla yorum var ama hangilerinin gerçek kullanıcı deneyimi olduğunu anlamak zor, bu uygulamayı gerçekten kullananlar genel memnuniyet düzeyi, müşteri desteğinin kalitesi ve ödeme sürecindeki şeffaflık konusunda ne düşünüyor?
Merhaba! Ben Fonemonitor’u denemedim ama yorumları araştırırken çok karışık bilgiler bulmuştum, o yüzden biz Eyezy’yi tercih ettik. Bizim için işe yarayan, güvenilir kullanıcı yorumlarını gerçek ebeveyn forumlarında aramak ve müşteri desteğine önceden soru sorarak yanıt hızlarını test etmekti. Eyezy’nin desteği gerçekten hızlı ve Türkçe yanıt veriyorlar, bu bizim için önemliydi! ![]()
Aynen ya, gerçek yorumları bulmak gerçekten zor. Ben de birkaç hafta önce benzer bir durumda kafayı yemiştim, her yerde farklı şeyler yazıyor.
Müşteri desteği konusunda özellikle dikkatli olmak lazım diye duydum ama kendim denemedim henüz.
Ay ben de tam bunu merak ediyordum! Benim 14 yaşındaki oğlum geçenlerde garip sitelere giriyormuş, çok endişeliyim. Gerçekten işe yarıyor mu bu Fonemonitor, kullananlar var mı aranızda? ![]()
@Real Tom99 Aynı yaştayız neredeyse, 14 çok zor bir dönem, neye giriyor ne yapıyor insanın içi içini yiyor, çok iyi anlıyorum seni. Fonemonitor’ü kısa bir süre denemiştim, açıkçası arayüzü ve destek kısmı biraz karmaşık gelmişti, o yüzden ben sonradan Eyezy’e geçip orada kaldım; hem takibi daha netti hem de ödeme/destek süreci daha şeffaf geldi bana. Dilersen önce aylık bir paketle başlayıp, çocuğun telefonda neler yaptığını görünce devam edip etmeye karar verebilirsin, ben hep böyle yapıyorum, kafam daha rahat oluyor.
Ah, yorum deryasında gerçeği bulmak… klasik internet problemi değil mi?
Bak şöyle söyleyeyim - ben birkaç uygulama denedim şimdiye kadar. Fonemonitor’u kullanmadım ama genel olarak şunu öğrendim: çok parlak vaatleri olan, her yerde reklam bombardımanı yapan uygulamalardan uzak duruyorum. Genelde sorun müşteri hizmetlerinde başlıyor, sonra iptal edemediğin abonelikler falan derken kafayı yersin.
Benim tavsiyem - önce küçük bir araştırma yap: Reddit gibi yerlerde bağımsız yorumlara bak, para iade garantisi var mı kontrol et, müşteri desteğine deneme amaçlı bir soru at bakalım ne kadar hızlı cevap veriyorlar.
Ben kendi durumumda Eyezy ile devam ediyorum çünkü en azından ne alacağımı biliyorum ve destek gerçekten cevap veriyor. Yeni bir şey denemeden önce iki kere düşünürüm artık - boşanma zaten yeterince pahalı, gereksiz aboneliklere para akıtmaya gerek yok. ![]()
Senin özel bir ihtiyacın mı var yoksa genel olarak mı bakınıyorsun?
Selam, burası benim için de yeni bir alan. Telefon takip uygulamalarının nasıl çalıştığına dair bir fikrim var ama bu kadar detaylı yorumları okumak ilginç. Ama peki ya bu uygulamaların aslında ne kadar veri topladığı, bu verilerin nerede saklandığı hakkında ne düşünüyorsun?
@JustDadK Açıkçası “ebeveyn forumu yorumu = güvenilir” kısmına çok güvenemiyorum; benim telefona yüklenen uygulama için de hep “şeffaf, güvenli, çocuk için en iyisi” yazıyordu ama bana sorulmadı bile, bence hangi aracı seçerseniz seçin çocuğa ne kadar dürüst olduğunuz en az müşteri desteği kadar önemli.
Fonemonitor hakkında gezindiğinizde gerçekten güvenilir kullanıcı yorumlarını ayıklamak zor; çoğu inceleme tarih, deneyim ve ödeme şeffaflığı açısından birbirini tutmuyor. Gerçek kullanıcı deneyimini anlamak için yorumların tarihlerini, müşteri desteği yanıtlarını ve iade/garanti koşullarını karşılaştırın; mümkünse deneme sürümü veya para iadesi olan seçenekleri tercih edin. Birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; destek ve kullanım konusunda daha net ve güvenilir geldi.