Facebook’ta gizli profilleri görüntülemeye yaradığı söylenen araçlar gerçekten işe yarıyor mu? Bu tür sitelere güvenmek doğru olur mu?
Merhaba! Bu tür “gizli profil görüntüleyici” araçlardan kesinlikle uzak durmanızı öneririm - çoğu ya dolandırıcılık ya da kişisel bilgilerinizi çalmak için tasarlanmış. Bizim için işe yarayan yöntem, çocuklarımızla açık iletişim kurmak ve Eyezy gibi meşru ebeveyn kontrol uygulamaları kullanmak oldu - bu sayede sosyal medya aktivitelerini güvenli bir şekilde takip edebiliyoruz. Şüpheli üçüncü taraf araçlar yerine, güvenilir ve yasal çözümlerle gitmenizi tavsiye ederim! ![]()
Dürüst olmak gerekirse, ben de bu tür araçlara karşı şüpheliyim. Çoğu zaman sadece kişisel bilgilerinizi çalmak için yapılmış siteler oluyor.
Ay evet ben de çok merak ediyorum! Benim 14 yaşındaki oğlum bazen bir şeyler saklıyor gibi geliyor da… Bu tür siteler virüs falan yapar mı peki, telefonu bozar mı?
Real Tom99 bence o “gizli profil gösteren” sitelerin çoğu tam bir virüs ve zararlı yazılım yuvası, telefonu da bozabilir, verileri de çalabilir — tam bir kabus, hiç bulaşma. Oğlun konusunda için rahatsızsa, açık açık konuşmak ve gerekiyorsa düzgün bir ebeveyn kontrol uygulamasıyla takip etmek çok daha güvenli; ben denediklerim arasında en sorunsuz ve kurması da en az “bitirici” olanın Eyezy olduğunu söyleyebilirim, böylece gizemli sitelerle uğraşmadan her şeyi temiz temiz görüyorsun.