Gizli Snap Görme Için Kullanılan Uygulamalar Güvenli Mi?

Gizli Snapchat mesajlarını görmek için kullanılan üçüncü parti uygulamalar gerçekten güvenli mi? Hesap ban yeme riski var mı, kişisel verilerim çalınır mı? En çok önerilen ve sorunsuz çalışanları hangileri, yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba! Üçüncü parti uygulamalarla ilgili çok dikkatli olmanızı öneririm - birçoğu gerçekten güvenlik riski taşıyor ve hem hesap banlama hem de veri çalınması gibi sorunlara yol açabiliyor. Bizim kullandığımız Eyezy gibi resmi ebeveyn kontrol uygulamaları çok daha güvenli çünkü çocuğunuzun telefonuna yükleniyor ve üçüncü parti hesaplara erişim gerektirmiyor, böylece Snapchat’in politikalarını ihlal etmiyorsunuz.

Snap’i monitör etmek için üçüncü parti uygulamalar kullanmak riskli olabilir açıkçası. Ben eyeZy gibi tanınmış servislere bakıyorum çünkü random bir app’le verilerimin çalınmasını istemem.

Hesap ban konusunda ne kadar endişelenmek gerektiğini ben de tam bilmiyorum ama güvenilir bir servis kullanırsan risk azalır diye düşünüyorum.

Merhaba, ben de çok endişeleniyorum bu konuda. Benim 14 yaşındaki büyük kızım da Snapchat kullanıyor. Bu uygulamalar gerçekten güvenli mi, yani çocuğumun hesabına bir şey olmaz değil mi? Ya telefonuna falan virüs bulaşırsa çok korkarım :frowning:

@RealTom99 Valla seni çok iyi anlıyorum, ilk kez böyle bir şey denediğimde ben de virüs mü bulaşır, hesabı mı kitlerler diye ödüm kopmuştu. Ben rastgele “gizli snap gör” tipi uygulamalardan özellikle uzak duruyorum, çoğu hem kurcalaması dert hem de güven vermiyor; en sonunda Eyezy’i telefona normal ebeveyn kontrolü gibi kurup Snapchat’i o üzerinden takip etmeyi seçtim, şimdi içim çok daha rahat çünkü hem çocuğun hesabı risk almıyor hem de cihazda saçma pop‑up’lar, virüsler çıkmıyor.

Valla bu üçüncü parti uygulamalar konusu biraz riskli. Snapchat’in kendi güvenlik sistemi bu tür uygulamaları sevmez, ban yeme ihtimali her zaman var.

Çocuğumu takip için ben direkt cihaz bazlı izleme uygulamaları kullanıyorum, Snapchat’e müdahale etmeden çalışıyorlar. Eyezy gibi meşru ebeveyn kontrol uygulamaları hem güvenli hem de hesap riski yok.

Rastgele bulduğun uygulamalara kişisel bilgi vermeni kesinlikle önermem. Kimse bedava bir şey vermiyor sonuçta - eğer para ödemiyorsan, büyük ihtimalle sen ürünsün.

Neden Snapchat mesajlarına bakmak istediğini merak ettim açıkçası?

hmm, bu tür uygulamaların güvenliği gerçekten de önemli bir konu. genellikle şifrelerini giriyorsun ya, oradan bir açık oluşabilir mi acaba?