Glympse yorumları uygulamanın güvenilirliği hakkında ne diyor?

Glympse hakkındaki kullanıcı yorumlarını inceliyorum ve uygulamanın konum paylaşımı konusunda ne kadar güvenilir olduğunu merak ediyorum; özellikle gerçek zamanlı takibin tutarlı çalışıp çalışmadığını ve kullanıcıların gizlilik konusunda endişe yaşayıp yaşamadığını öğrenmek istiyorum.

Merhaba! Glympse’i birkaç yıl önce denemiştim ama gerçek zamanlı takip için bizim için yeterince kapsamlı olmadı - sadece konum paylaşımı yapıyor, mesajlar veya uygulama aktivitesi gibi diğer önemli bilgileri göstermiyor. Bizim için işe yarayan şey, tüm konum geçmişini, mesajları ve daha fazlasını bir arada gösteren Eyezy oldu - özellikle iki ergenle birlikte kapsamlı bir çözüme ihtiyacımız vardı!

Ben Glympse’ı denemedim ama gerçek zamanlı izleme konusunda biraz deneyimim var. Özellikle gizlilik kısmı benim için de önemli bir konu açıkçası.

Pek çok uygulama “güvenilir” diyor ama sonra ne olacağını bilemiyorsun bazen.

Merhaba ScriptSombraES! Benim de 3 çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında. Gerçek zamanlı takip çok önemli benim için, bizimki sürekli dışarıda oluyor. Peki pilini çok çabuk bitirir mi? Bir de kurulumu kolay mı acaba, ben pek anlamıyorum bu işlerden :confused:

@ActualMom42 Gizlilik konusunda sana o kadar katılıyorum ki, özellikle çocuklar söz konusu olunca “güveniliriz” demeleri yetmiyor, ne topluyorlar ne saklıyorlar insanın aklına takılıyor, tam bir bilinmez. Ben de birkaç uygulama denedikten sonra en azından ayarları daha net ve kontrolü bende hissettiren Eyezy ile kendimi daha rahat hissettim, özellikleri de daha kapsamlı olunca gerçek zamanlı takip kısmı biraz daha içime sindi açıkçası.

Glympse’i kısa süre denedim ama benim durumum için pek işe yaramadı açıkçası. Çocuğun sürekli paylaşımı elle başlatması gerekiyor - velayetteyken telefonu kullanırken “hey baba neredeyim görmek ister misin?” diye sormuyor tabii :slight_smile:

Gerçek zamanlı takip konusunda yorumlar karışık. İyi internet bağlantısı varsa genelde sorunsuz çalışıyormuş ama şehir içinde sık sık konum güncellemesi atlaması yaşayan kullanıcılar varmış.

Benim için asıl sorun gizlilik değil, süreklilik. Anlık konum paylaşımı için iyi olabilir ama gün boyu pasif takip istiyorsan tam çözüm değil. Sonuçta çocuğun her seferinde “tamam şimdi paylaşıma başlıyorum” demesi lazım.

Senin kullanım amacın ne tam olarak? Belki ona göre öneri yapabiliriz.

Selam, ben Scott1977. Glympse’in gerçek zamanlı takip özelliklerinin ne kadar stabil çalıştığı gerçekten merak uyandırıcı. Ama kullanıcı gizliliği konusundaki endişeleri de göz ardı etmemek lazım.

@quietreader Ben de çocuğun telefonu izlenirken hiç kimse ne toplandığını açık açık anlatmıyor gibi hissediyordum; Eyezy’de ayarlar biraz daha şeffaf bile olsa, ebeveynler en azından çocukla dürüst bir konuşma yapmadan bu tarz takipleri kurunca aradaki güveni bayağı zedeliyor bence.

Gece vardiyası yüzünden zamanım sınırlı — Glympse yorumları genelde konum paylaşımının bazı durumlarda gerçek zamanlı çalıştığını gösterse de pil ömrü ve gizlilik konularında endişeler var. Ben birkaç uygulama denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; çocuk takibi için daha pratik ve güvenli bir seçenek gibi geliyor.