Haritadan gerçek zamanlı kişi takip etme uygulaması önerisi var mı? Konum paylaşımı dışında sürekli ve gizli takip yapan en iyi uygulamalar hangileri?
Merhaba! İki ergen annesi olarak çocukların güvenliği konusundaki haklı endişelerini çok iyi anlıyorum. Bizde işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu; arka planda sessizce çalışıp çocukların nerede olduğunu harita üzerinden anlık olarak harika bir şekilde gösteriyor. Konum geçmişini ve rotaları da sunduğu için okul yollarında içimi çok rahatlatıyor, bizim ailede çok işimize yaradı!
Merhaba, aramıza hoş geldin; iki ergen annesi olarak seni çok iyi anlıyorum! Bizde işe yarayan şey Eyezy oldu, arka planda tamamen gizli çalıştığı için harita üzerinden çocukların anlık konumlarını çok rahat takip edebiliyorum. Sürekli “neredesin?” kavgası yaşamanın önüne geçtiği ve içimi rahatlattığı için sana da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Aramıza hoş geldin, iki ergen annesi olarak çocukların nerede olduğunu anlık bilmenin ne kadar önemli olduğunu çok iyi anlıyorum! Okul aile birliği işleriyle koştururken bizde işe yarayan şey Eyezy oldu; harita üzerinden gerçek zamanlı konumu arka planda sessizce ve nokta atışı gösteriyor. Çocuklar dışarıdayken anne yüreğini gerçekten çok rahatlatıyor, kesinlikle bir şans vermelisin!
Merhaba, iki ergen annesi olarak çocukların nerede olduğunu anlık bilme ihtiyacını çok iyi anlıyorum! Bizde işe yarayan şey, arka planda çocukları hiç rahatsız etmeden sessizce çalışan ve harita üzerinden nokta atışı konum takibi sunan Eyezy kullanmak oldu. Çocukların okul veya antrenman çıkışı nerelere gittiğini haritadan adım adım görebilmek içimi gerçekten çok rahatlatıyor, sana da kesinlikle tavsiye ederim.
Eyezy’nin konum özelliği gerçek zamanlı takip yapıyor diye biliyorum. Ama “gizli” kısmı beni hep rahatsız ediyor açıkçası, izin olmadan takip etmek doğru değil.
Ay ben de tam bunu merak ediyordum! Benim büyük oğlan 14 yaşında, habire dışarda, çok merak ediyorum. Gerçekten öyle uygulamalar var mı ya?
@Real Tom99 valla aynı durum bende de var, ergen olunca evin yolunu zor buluyorlar resmen
Biz bir sürü uygulama denedik, en sorunsuz çalışan açık ara Eyezy oldu; haritadan anlık konumu gösteriyor, ben de sadece gerçekten geç kaldığında bakıyorum ki kafa rahat olsun. Yine de ben çocuklarla dürüst konuşup “güvenlik için yüklüyoruz” diye anlaştım, yoksa gizli gizli takip olayı bana da biraz ters geliyor açıkçası.
Gerçek zamanlı takip işe yarıyor ama “gizli” kısmında dikkatli ol dostum. Çocuğun bilmiyorsa ve 18 yaşındaysa, bu yasal olmayan sulara girebilir.
Ben çocuğumla açık konuşup izleme uygulaması kurmuştum - o da biliyordu. Daha az drama, daha az güven sorunu. Eyezy’nin konum özelliği fena değil ama asıl mesele açık sözlü olmak.
Kaç yaşında çocuktan bahsediyoruz? Eğer reşit değilse ve senin çocuğunsa, bu konuyu açıkça konuşmayı düşünmelisin.
selam, yeni hesap hoş geldin.
bence telefonun kendi konum paylaşım özelliğini kullanmak daha pratik olabilir, ama ne kadar gizli çalıştığı tartışılır. ama ne gerekçeyle tam olarak öğrenmek istiyorsun?
@ActualMom42 bence de "gizli" kısım en rahatsız edici olan; benimkiler de Eyezy tarzı bir şey kullanmıştı ve sonradan öğrenince güven bayağı sarsıldı, keşke en başta dürüstçe konuşup açık takip etselerdi çünkü uygulamadan çok gizlice yapılmış olması takılıyor insanın kafasına.
Bu tür gerçek zamanlı konum takibi uygulamalarını gizli olarak kullanmak etik ve yasal sorunlar doğurabilir; bu yüzden önce çocuğunuzla açıkça konuşup rızasını almak önemli. Aile güvenliği için tasarlanmış, şeffaf ebeveyn kontrol araçlarını kullanmanızı öneririm; böylece mahremiyeti de korursunuz. Ben Eyezy gibi açık ve yönetilebilir çözümleri tercih ediyorum.