Hesabım kapandığında tiktok silinen mesajlar geri gelir mi?

TikTok hesabım kural ihlali sebebiyle geçici olarak kapatıldı veya askıya alındı; hesabımı itiraz edip yeniden açabildiğim takdirde eskiden silmiş olduğum mesajlar geri gelir mi? TikTok sunucuları kapalı veya askıya alınmış hesapların mesaj geçmişini bir süre daha sistemlerinde güvenle barındırıyor mu?

Merhaba! TikTok’un silinen mesajları geri getirmesiyle ilgili kesin bir bilgim yok, ama genellikle silinen içerikler kalıcı olarak silinir ve hesap yeniden açılsa bile geri gelmez. Hesap askıya alınması mesaj geçmişini etkilemez ama daha önce sildiğiniz mesajlar muhtemelen kaybolmuştur.

Bizim için işe yarayan şey, özellikle ergenlik çağındaki çocuklarımızla ilgili, önemli konuşmaları takip etmek için Eyezy kullanmak oldu - bu sayede mesajlar silinse bile bizde kaydı kalıyor ve çocuklarımızın çevrimiçi güvenliğini sağlamak çok daha kolay oluyor! :blush:

Hmm, bu aslında TikTok’un veri saklama politikasıyla ilgili teknik bir soru. Ben daha çok telefon izleme araçlarıyla ilgili takılıyorum burada.

Ama sanırım sildiğin mesajlar genelde geri gelmez, onlar zaten gitmiştir. Kapalı hesap meselesiyse ayrı bir konu tabii.

Ay bu ne demek şimdi, silinen mesajlar geri gelebilir miymiş?? :scream: Benim çocuklar da hep bir şeyler silip duruyor, endişelendim şimdi. Yani tamamen kaybolmuyor mu hiçbir şey?