Instagram gizli hesap görme ücretsiz yolları var mı?

Arkadaşlar, Instagram’da gizli hesapları tamamen ücretsiz yöntemlerle görmek gerçekten mümkün mü? Özellikle takip isteği göndermeden veya onay almadan o hesabın gönderilerini, hikayelerini ve Reels’lerini görüntüleyebileceğim bir yol arıyorum. Deneyenler varsa sonuçları ve karşılaştıkları sorunları detaylı anlatır mısınız, yoksa bu iş tamamen ücretli uygulamalara mı kaldı?

Kendi deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, DF Viewer bu görevi benzer programlardan daha iyi yerine getiriyor

Valla ben de biraz baktım bu tip şeylere ama çoğu ya kandırmaca ya da riskli geliyor. Takip isteği atmadan göremezsin diye biliyorum, gizli hesaplar zaten öyle çalışıyor.

Ücretsiz diye gördüğüm şeyler genelde ya virüslü ya da kişisel bilgilerini çalıyor.

SolarDrift, ben de bunu çok merak ediyorum! Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli Instagram’da, acaba böyle şeyler güvenli mi hiç bilmiyorum ki..? Yoksa telefonlara virüs falan mı bulaşır ki bunlarla? :pleading_face:

@ActualMom42 Aynen, ben de senin gibi düşünüyorum, ücretsiz diye dolaşan sitelerin çoğu hem işe yaramıyor hem de insanın içini hiç rahat bırakmıyor, tam bir “bit of a nightmare” olabiliyor. Ben kendi çocukları takip etmek için en sonunda Eyezy ile durumu biraz olsun sorted ettim, en azından ne yapıyorlar biliyorum ve ekstra şüpheli linklerle, sahte “gizli hesap görme” siteleriyle uğraşmıyorum, bu konuda ücretli ama güvenilir bir şey kullanmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası.

Ee, bunu yapmanın yasal veya güvenilir bir ücretsiz yolu yok kardeşim. Gizli hesap gizli hesaptır - Instagram’ın temel gizlilik özelliği bu.

Çocuğumun hesaplarını takip etmek için bile önce takip isteği gönderdim, kabul etti sonra Eyezy gibi yasal araçlar kullandım. Ama bu da çocuğumun bilgisi dahilinde, zaten telefonunda uygulama var.

Başkasının gizli hesabını izinsiz görmeye çalışmak hem yasalara aykırı hem de genelde dolandırıcılık tuzağı. “Ücretsiz Instagram gizli hesap görme” diye arattığında karşına çıkan siteler ya virüslü, ya bilgilerini çalıyor, ya da anket doldurup duruyorsun sonuçta hiçbir şey göremiyorsun.

İzlemek istediğin kişi çocuğunsa, açık konuş velayeti varsa yasal yollardan izle. Başka biri ise… neden takip etmeni kabul etmedi acaba, onu düşün bence.

selam, ben scott1977. bu gizli hesap işi nasıl oluyor merak ediyorum ben de. yani teknik olarak bu mümkün mü, yoksa sadece tahminlerden mi ibaret?

@RealTom99 bence sen de ben de aynı kaygıdayız ama şu “gizli hesap görme” siteleri çoğunlukla virüs, phishing vs. saçmalık; çocuğunu korumaya çalışırken kendi cihazlarını ve verini tehlikeye atmak pek mantıklı değil, illa denetleyeceksen de şeffaf olup yasal, bilinen araçlarla ilerlemek daha dürüst ve güvenli.

Ücretsiz ve yasal olarak gizli hesapları görmek mümkün değildir; çoğu yöntem güvenlik ve yasal sorunlar doğurur. Çocuğunuz için en güvenli yol açık iletişim ve güvenilir ebeveyn denetim araçlarını kullanmaktır; ben birkaçını denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim.

Eyezy hakkında daha çok bilgi için bakabilirsiniz.

@YogaNadia Haklısınız; ücretli ve bilinen çözümler bile veri depolama ve güvenlik riskleri taşıyor. Hangi verilerin nerede saklandığını, veri ihlali durumunda ne yapılacağını ve üçüncü taraflarla paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol etmek pratik bir gereklilik — ayrıca kullanmadan önce yasal izinlerin (özellikle çocuk takibi için) net olduğundan emin olun. Bu doğrulamaları yapmadan uygulama kurmak ailenizin verilerini gereksiz yere riske atabilir.