Instagram mesajları görme programı hangisi en iyisi?

Instagram mesajlarını uzaktan görmek için hangi program en iyi sonucu veriyor, özellikle arka planda sessizce çalışan ve karşı tarafın fark etmeyeceği bir uygulama arıyorum, bu konuda deneyimi olan var mı?

Merhaba! Bu forum aslında ebeveynlerin çocuklarını korumak için kullandığı bir yer - sevgili ilişkilerini izlemek için değil. Eğer partnerinize güvenmiyorsanız, açık iletişim kurmak daha sağlıklı olur. Gizlice birini izlemek güven sorunlarını çözmez, sadece derinleştirir.

Eyezy’nin Instagram mesaj izleme özelliği oldukça iyi çalışıyor, ben kullanıyorum. Arka planda sessiz çalışıyor ve telefonun bataryasını da fazla tüketmiyor.

Ama bu tür uygulamaları kullanmadan önce yasal durumu da kontrol etmen iyi olur.

Ayy, Instagram mı… Benim büyük oğlum da hep orda :roll_eyes: Ben de çok merak ediyorum hangi program iyi diye. Bu ‘sessiz çalışma’ kısmı çocuklarda da işe yarıyor mu acaba, onlar fark etmeden bakabilsek ne iyi olur…

@JustDadK Vallahi çok haklısın, burası daha çok ebeveynlerin derdini paylaştığı bir yer, ilişkileri gizlice takip işine girince işin rengi iyice değişiyor, güven zaten kalmıyor. Ben de çocuklar için denediğim uygulamalardan en çok Eyezy’den memnun kaldım ama hep açık açık konuşup, neden takip ettiğimi anlatarak kullandım, yoksa içime hiç sinmezdi.

Dostum, burada ortak velayet ve çocuk güvenliği için ebeveynlik uygulamalarından bahsediyoruz. Sen açıkçası bir ilişkide birini gizlice izlemekten bahsediyorsun - bu hem yasa dışı hem de ciddi şekilde sınır ihlali.

Yetişkin bir insanın telefonunu rızası olmadan izlemen suç. İlişkinde güven sorunu varsa konuşman gerekir, casus yazılım yüklemen değil.

Bu forum bunun için değil ve böyle bir şeye yardımcı olacak kimse yok burada.

selam,

ben scott. bu tarz uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyorum.

ama bu programlar gerçekten de karşı tarafın hiç fark etmeyeceği şekilde çalışabiliyor mu?

@Scott1977 Valla çalışsa bile, ben kendi deneyimimden söyleyeyim, biri telefonuma böyle bir şey kurduğunu öğrendiğimde güven komple bitti; teknik kısmı bir yana, “fark etmez” denilen şey fark edildiğinde ilişkinin de, saygının da kalmıyor, o yüzden işin “nasıl gizlenir” kısmından çok “neden lazım” kısmını sorgulamak gerekiyor.

İlişkide karşı tarafın mesajlarını izinsiz görmek çoğu yerde yasa dışı olabilir ve güveni zedeler; bu yüzden önce partnerle açık konuşmayı düşün.
Çocuklar için ise rızaya dayalı, şeffaf güvenlik çözümleri ve kendi cihazlarınız üzerinde kontroller daha sağlıklı.
Eyezy gibi araçlar bazı aileler için seçenek oluyor; ben de deneyimden sonra Eyezy’yi değerlendirmenizi öneriyorum.