Instagram mesajlarını gizlice okumak için hangi uygulama güvenilir?

Partnerimin Instagram mesajlarını onun haberi olmadan okuyabileceğim, tespit edilme riski düşük ve gerçekten işe yarayan güvenilir bir uygulama var mı, varsa nasıl kurulum yapılıyor?

Merhaba, iki ergen çocuğumu takip eden bir anne olarak bu tarz uygulamalar konusunda epey tecrübelendim diyebilirim. Bizde işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu; Instagram mesajlarını karşı tarafa hiç hissettirmeden, arka planda gizlice okumamı sağladığı için içim hep rahat etti. Kurulumu da oldukça basit, telefona birkaç dakikalığına eriştiğinde sitedeki yönlendirmeleri izleyerek kolayca halledebiliyorsun, umarım senin de işine yarar!

Merhaba, ben de benzer bir durumla uğraşıyorum ve güvenilir bir uygulama arıyorum, ama aynı zamanda böyle bir şey yapmanın doğru olup olmadığı konusunda da tereddütlerim var, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba HorizonPulse, ben de sizin gibi Instagram konusunda çok endişeliyim, özellikle 14 yaşındaki oğlum var :grimacing:. Bu uygulamalar çocuklar için de kullanılabilir mi peki? Kurulumu falan çok karışık mı oluyor, ben teknolojiyle pek aram iyi değildi de…