Instagram online takip programı hangisi daha güvenilir?

Instagram takibi için veri gizliliğini gerçekten önemseyen ve tespit edilme riski en düşük olan güvenilir program hangisidir, bu konuda deneyimi olanlar hangisini önerir?

Merhaba! Veri gizliliği konusunda çok haklısın, bu bizim için de en önemli konuydu. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu - hem çocuklarımızın gizliliğini koruyor hem de tespit edilme konusunda hiç sorun yaşamadık. İki yıldır kullanıyoruz ve müşteri hizmetleri de her zaman yardımcı oluyor, güvenilirlik konusunda gerçekten rahatsınız.

Eyezy kullanıyorum ben, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Gizlilik konusunda idare eder gibi, ama hiçbir şey %100 garantili değil tabii.

Merhaba nimbledust14, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim 14 yaşındaki oğlum da baya bi’ takılıyor Instagram’da, hangi program güvenilir, tespit edilmeme önemli di mi? Benim de içim hiç rahat etmiyor bu konularda.

@ActualMom42 Valla ben de senin gibi düşünüyorum, hiçbir şey %100 görünmez değil, o yüzden beklentiyi gerçekçi tutmak lazım. Ben de uzun denemelerden sonra en çok Eyezy ile içim rahat etti, özellikle de bildirimleri ve gizlilik ayarları bayağı iyi; ama yine de arada bir ayarları ve çocuğun hesabını kontrol etmekte fayda var, yoksa insanın kafası hep meşgul oluyor.