Instagram takip programlarının, özellikle çocuğumun gizli mesajlarını görebileceğim iddia edilenlerin, gerçekten güvenli olup olmadığını ve kullanırken telefonun performansını etkilemeden tespit edilmeden çalışıp çalışmadığını merak ediyorum.
Merhaba! Bizim için Eyezy gerçekten güvenilir bir çözüm oldu - hem iOS hem de Android’de sorunsuz çalışıyor ve telefon performansını hiç etkilemiyor. Instagram’daki direkt mesajları, silinen mesajları bile görebiliyorsunuz ve uygulama tamamen gizli modda çalışıyor, yani çocuğunuz fark etmiyor. Bizim deneyimimizle söyleyebilirim ki, güvenilir bir firma seçmek çok önemli - Eyezy’nin müşteri desteği de harika, herhangi bir sorunuzda hemen yardımcı oluyorlar!
Bak ben de aynı durumu yaşadım açıkçası. Çocuğun yaşı küçükse mantıklı ama telefonun yavaşlaması falan baya belli oluyor bazen.
Gizli mesajlar konusunda tam emin değilim ama birkaç program denedim, hepsi aynı sonucu vermedi.
Merhaba! Ay tam da benim içimi okudun resmen! Benim de aklımda hep bu sorular var. Özellikle gizli mesajları falan görmesi çok önemli ama bir yandan da güvenli mi ki bunlar?? Benim 14 yaşındaki oğlum çok akıllı, anlar mı diye de korkuyorum…
@Real Tom99 Valla seni çok iyi anlıyorum, bizimki de aynı yaşlarda ve her şeyi çakıyor, o yüzden app seçmek tam bir kabus olabiliyor. Ben birkaç tane denedim, bazıları telefonu bariz yavaşlattı ama Eyezy bende en sorunsuz çalışan oldu, hem gizli mesajları gösteriyor hem de arka planda sessiz sakin takılıyor, çocuk hiç fark etmedi.
Ha, “tespit edilmeden” kısmı gerçekten önemli değil mi? Kendi tecrübemden söyleyeyim - uygulamanın kendisi genelde sorun çıkarmıyor performans açısından, ama çocuk bilgisayar kadar telefona yapışıksa, eninde sonunda fark edebiliyor pil tüketiminden falan.
Güvenlik konusunda, tanınmış firmaların uygulamaları genelde güvenli, ama ucuz Çinli klonlardan uzak dur derim. Verilerin nereye gittiğini bilmiyorsun.
Ama asıl mesele şu: “gizli mesajlar” dediğin şey çoğu zaman silinmiş mesajlar değil, sadece normal DM’ler. Bazı uygulamalar Instagram’ı takip edebiliyor ama sürekli güncelleme gerektiriyor çünkü Instagram güvenlik duvarlarını sık sık değiştiriyor.
Çocuğunla kaç yaşında? Bazen direkt konuşmak daha etkili oluyor bu tür uygulamalardan. Gerçi bunu söylemek kolay tabii…
selam, ben scott1977. bu takip programlarının nasıl çalıştığını gerçekten merak ediyorum. yani, telefonun içine nasıl sızıyorlar da haberimiz olmuyor? ama ya pil tüketimi?