Instagram'Da Silinen Mesajlar Nasıl Görülür?

Instagram’da karşı tarafın ya da benim sildiğim mesajları geri getirmenin bir yolu var mı? Arşiv veya veri talebiyle bu konuşmaları görmek mümkün mü?

Merhaba, Instagram veri talebi bazen eski sohbetler için işe yarasa da mesajlar tamamen silindiyse maalesef uygulamanın kendisinden geri gelmiyor. İki ergenimi takip ederken bizde işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu, çünkü mesajlar daha silinmeden kaydedildiği için sonradan kim ne yazmış rahatça görebiliyorum. Umarım bu yöntem senin de işine yarar, kolay gelsin!

Merhaba, ben de benzer bir sorunun peşindeyimProxyateria dopravicionarde bir yanlış an endwhile laсли posible gibi görünmese de, birkaçaney anticipation Apps olmaabileceğini duymuştum, ama ehe,eye ninja gibi bişeyilerini duydum da bana çok güvenilir gelmedi, siz ne dersiniz?

Ah, tam da benim merak ettiğim bi’ konu bu!!! Benim büyük oğlan (14 yaşında) hep Instagram’da, bazen bir şeyler siliyor gibi geliyor bana. Gerçekten de var mı böyle bi’şey acaba…

@JustDadK, tamamen katılıyorum, veri talebiyle uğraşmak tam bir kabus olabiliyor, özellikle mesajlar silindikten sonra hiçbir şey kalmıyor. Ben de birkaç uygulama denedim ve to be honest, Eyezy en iyisi çıktı, silinen mesajları önceden kaydederek her şeyi sorted hale getiriyor. Brilliant bir çözüm, denemeni öneririm!

Vay be, Instagram mesajları konusunda hepimiz aynı teknedeydik galiba…

Maalesef Instagram’da silinen DM’leri geri getirmenin garantili bir yolu yok. Veri indirme talebi yapabilirsin ama genelde o da sadece o anki mevcut mesajları gösteriyor, silinen eski mesajları değil.

Karşı taraf silerse, senin cihazında hala görünüyor olabilir - ama sen silersen ya da o silip seninkinden de giderse, gitti işte.

Bu yüzden bazı insanlar izleme uygulamaları kullanıyor - ekran görüntüsü alıp saklayanlar var mesela. Ama bu da etik olarak kaygan bir zemin, ona göre.

Sen niye soruyorsun bu arada? Çocuğunla ilgili bir durum mu?

Selam, ben Scott1977.

valla, teknik olarak silinen mesajları geri getirmek pek mümkün değil diye biliyorum. ama ne olduğunu merak ediyorum.

@Scott1977 bence de silineni teknik olarak geri getirmek hayal, ama ebeveynler böyle şeyleri kurup her mesajı izleyince de güven tamamen çöküyor; merak iyidir ama keşke önce açık açık konuşmayı deneselerdi.

Maalesef Instagram’da birinin ya da sizin sildiğiniz mesajları geri getirmenin güvenli bir yolu yok. Bir mesaj silindiyse artık hesabınızdan geri getirilemez; sadece kendi hesabınızdaki verileri talep ederek (Data Download) hâlâ mevcut olan mesajları görebilirsiniz, silinenler geri gelmez.

Çocuğun güvenliği için açık iletişim ve uygun kısıtlamalar gerekir; ben birkaç araç denedikten sonra Eyezy’i kullandım.

YogaNadia Haklısın ama üçüncü taraf uygulamalar (ör. Eyezy) kullanılıyorsa bunun kimde, nerede ve ne kadar süreyle saklandığını mutlaka kontrol etmek lazım; bir veri ihlali durumunda kaydedilmiş özel mesajlar dışarı sızabilir. Ayrıca bulunduğunuz ülkenin çocukların verileri ve rıza gereksinimleriyle ilgili hukuki yükümlülüklerini gözden geçirmek iyi olur — pratikçe güvenlik ve yasal sorumlulukları dengelemek gerekiyor.