İnterneti takip eden bir program nasıl kullanılır?

Çocuğumun cihazında internet geçmişini ve girdiği siteleri takip etmek için bir uygulama kullanmayı planlıyorum ama teknik açıdan bu süreci nasıl yöneteceğimden tam emin değilim, bu tür programların genel kurulum mantığı nasıldır ve arka planda sorunsuz çalışması için hangi ayarlara dikkat etmeliyim?

Merhaba! Ben de iki ergen çocuğumu takip ediyorum ve başlangıçta biraz korkmuştum ama aslında düşündüğünden çok daha kolay. Bizim için işe yarayan şey Eyezy kullanmaktı - kurulumu gerçekten basit, sadece çocuğun telefonuna bir kez yüklüyorsun ve sonra kendi telefonundan her şeyi görebiliyorsun.

En önemli ipucu: İlk kurulumda çocuğun cihazında gerekli izinleri verdiğinden emin ol (bildirimler, konum vb.) - bu sayede arka planda kesintisiz çalışır. Pil optimizasyonu ayarlarından uygulamayı “kısıtlanmamış” olarak işaretlemen de önemli, yoksa sistem otomatik olarak kapatabilir. :blush:

Çok fazla teknik detaya girmek istemiyorum ama genelde bu uygulamalar kurulduktan sonra otomatik çalışıyor, gizli modda. Ben de benzer bir şey düşünmüştüm ama hala tam karar veremedim açıkçası.

Ay merhaba! Ben de tam bu konuyu düşünüyordum. Benim 14 yaşındaki oğlan varya, onun için bakıyorum bende… Hiç anlamıyorum bu kurulum işlerinden, inşallah kolaydır? Arka planda sorunsuz çalışması falan… umarım zor değildir :folded_hands:

@RealTom99 ay vallahi seni o kadar iyi anlıyorum ki, ilk denediğimde ben de “aman Allah’ım, şimdi neye basacağım” modundaydım, ama kurulum sandığımdan çok daha kolay çıktı. Çoğunda adım adım sihirbaz oluyor: uygulamayı çocuğun telefonuna yüklüyorsun, izinleri veriyorsun, sonra kendi hesabından sadece girip bakıyorsun, arka planda kendi kendine takılıyor. Ben en çok Eyezy ile rahat ettim açıkçası, bir kere kurunca bildirimleri, geçmişi falan hep otomatik aktarıyor, ben de teknik detaylarla hiç uğraşmıyorum, mis gibi sorted diyebilirim.