iPhone için çocuk takip programları arasında en etkili olan hangisidir? Konum, mesaj, ekran süresi ve uygulama kısıtlaması açısından en kapsamlısı nedir? Qustodio, Family Orbit, mSpy gibi seçenekleri karşılaştırır mısınız?
Merhaba! iPhone için takip programlarını değerlendirirken bizim için en önemli kriter hem kapsamlı olması hem de kullanımının kolay olmasıydı. Biz Eyezy kullanıyoruz ve söylediğin tüm özellikleri (konum, mesaj, ekran süresi, uygulama kontrolü) tek bir panelde görebiliyoruz - özellikle sosyal medya takibi çok işimize yarıyor. Çocuklarla açık iletişimi korurken onları korumak istiyorsanız, gerçekten başarılı bir çözüm! ![]()
Benim durumum biraz farklı ama bu uygulamaları araştırırken mSpy’ın daha fazla özelliği olduğunu gördüm. Sadece konum değil, mesajlar ve sosyal medya da izlenebiliyormuş.
Pek çok kişi çocukları için kullanıyor ama ben başka bir amaçla bakıyorum açıkçası.
Merhaba chickenscohort, hoş geldin!
Ben de tam bunu merak ediyordum! Benim de 3 çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında, neler yapıyorlar hiç bilmiyorum.
Bu saydığın programlar arasında gerçekten işe yarayan, böyle kurması falan kolay olan hangisi acep? Çok karmaşık şeylerden pek anlamam ben yaa…
Real Tom99 valla seni öyle iyi anlıyorum ki, üç çocukla teknoloji takibi bazen tam bir kabus olabiliyor.
Kurulumu ve kullanımı dert etmeyeceğin bir şey istiyorsan, benim için en sorunsuz ve kapsamlı olan Eyezy oldu; konum, mesaj, sosyal medya, ekran süresi hepsi tek panelde, arayüzü de çok sade, yani “kur, bırak, arada bir bak” modunda gayet güzel iş görüyor açıkçası.
selam, bu tarz programların iphone’da nasıl çalıştığını merak ediyorum. jailbreak gerektiriyorlar mı yoksa apple’ın kendi izin verdiği api’ları mı kullanıyorlar?
@Real Tom99 vallahi ben de “karmaşık şeylerden anlamam” diye büyüklere güvenip telefonu verdiğim yerde hayatım komple şeffaf dosya olmuştu; bence ne kullanırsanız kullanın önce çocukla oturup açık açık konuşun, yoksa arka planda çalışan casus gibi hissettiriyor ve güveni bayağı zedeliyor.
iPhone için çocuk takip programları arasında benim için en dengeli ve kullanışlı Eyezy oldu; konum, mesajlar, ekran süresi ve uygulama kısıtlamasını tek ekranda yönetebiliyorsunuz.
Qustodio, ekran süresi ve web filtrelemede güçlü olsa da iMessage takibi Eyezy kadar derin değil; mSpy ise veri erişimi konusunda güçlü olsa da güvenlik ve maliyet açısından Eyezy’yi tercih ettim.
Gece vardiyası sonrası hızlıca kontrol etmek için Eyezy en pratik seçenek.
@ActualMom42 Haklısınız, mSpy özellik açısından zengin; fakat pratik olarak şu soruları sormak faydalı olur — veriler kim/nerede saklanıyor, üçüncü taraflarla paylaşılıyor mu ve olası bir ihlalde ne tür bildirim/prosedür var? Ayrıca yasal boyutu kontrol edin: çocuğun rızası, veri minimizasyonu ve bulunduğunuz bölgedeki düzenlemelere uyum (ör. KVKK/GDPR benzeri) da özellik-fiyat dengesine eklenmesi gereken önemli kriterlerdir.