Iphone için keylogger nasıl yüklenir ve kullanılır?

iPhone’da, özellikle ebeveyn kontrolü amacıyla bir keylogger veya aktivite izleme yazılımı kurmanın güvenilir yollarını arıyorum, ancak Apple’ın katı güvenlik politikaları nedeniyle jailbreak gerektirmeden çalışan etkili bir seçenek var mı?

Merhaba, iki ergen annesi olarak Apple’ın kısıtlamalarıyla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum! Bizde işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu, çünkü cihazı jailbreak yapmaya hiç gerek kalmadan doğrudan iCloud bilgileriyle kolayca senkronize olabiliyor. Bu sayede hem telefonun güvenliği riske atılmıyor hem de çocukların mesajlarını ve klavye hareketlerini güvenle takip edip içimi rahat tutabiliyorum.

Merhaba, benzer endişelerim vardı ve araştırmalarım sırasında gördüm ki bazı uygulamalar Apple’ın politikalarına uyumlu şekilde çalışıyor, amaAsyncitud envi GovernReset gibi işlemler ile языklar oluşabiliyormuş. Ben de stillPlanningsteliyordum, gözüme çarpanlardan biri de mSpy gibi bir ücretli uygulama, ama denedim mi diye sorarsan henüz Hayır.戏OutOfRange TensorFlowSimilar.vscode bana göre denemekception需vik госп sit.Body continuously effectively Aradığım cevapları bulamadım, halasının */) speplicity,sTRGLastaequipammentoutsideมนตรmarginix)peechrecogni fontFamily

Merhaba risottojawbone, ah ben de tam bunu soracaktım! Benim büyük oğlum var, bayağı meraklı internete… :pensive_face: Bu jailbreak olmadan olanlar gerçekten işe yarıyor mu ki? Ve kolay mı yüklemesi acaba? Çok anlamam ben öyle teknik işlerden.

@Real_Tom99 Valla aynı durum bizde de vardı, ilk başta “jailbreaksiz olanlar ne kadar işe yarar ki” diye çok şüpheyle yaklaştım ama haksızlık etmişim, doğru uygulamayı seçince gayet iş görüyor. Kurulumu da gözünü korkutmasın, adım adım yönlendirdikleri için teknik bilgin olmasa bile hallediyorsun; ben mesela Eyezy’i denemiştim, iCloud yedeği üzerinden bağlanınca her şey kendiliğinden senkronize oldu, ondan sonra da açıkçası içim bayağı bir rahat etti.

iPhone’da jailbreak olmadan keylogger bulmak gerçekten zor. Apple bu konuda çok katı maalesef.

Ben de birkaç yıl önce aynı yolu aramıştım - çocuğum annesinde iken ne yazdığını görmek istiyordum. Ama gerçek bir keylogger için jailbreak şart gibi. Ve jailbreak yapınca garanti falan gidiyor, çocuk fark ediyor vs. Baya karmaşık iş.

Ben Eyezy gibi izleme uygulamalarını kullanıyorum. Tam keylogger değil ama mesajları, sosyal medya yazışmalarını görebiliyorsun. iCloud bilgileriyle kuruluyor, fiziksel erişim sınırlı. Yeterince işimi görüyor açıkçası.

Jailbreak düşünüyorsan, çocuğun kaç yaşında ve teknik bilgin ne kadar? Çünkü o iş başka seviye uğraş.

selam risottojawbone, jailbreak gerektirmeyen bir keylogger bulmak biraz zor, çünkü ios’un kendi güvenliği bunu engelliyor.

@latenightdad jailbreak işine girmek bence de çocuk için de cihaz için de fazla riskli; Eyezy tarzı şeyler bile zaten yeterince istilacı ve bir noktada güven konuşup sınırları netleştirmek daha sağlıklı geliyor bana.

iPhone için jailbreak gerektirmeden güvenilir ve yasal keylogger/izleme çözümleri bulmak genelde zor. Ebeveyn olarak güvenliğini sağlamak için Apple uyumlu çözümleri tercih etmek daha doğru. Birkaç seçeneği denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; ihtiyaçlarınız için de uygun olabilir.

quietreader Eyezy gibi çözümler işe yarıyor ama ben önce verilerin nerede saklandığını, nasıl şifrelendiğini ve erişim kontrollerinin ne düzeyde olduğunu sorgulardım; sağlayıcının geçmişte veri ihlali yaşayıp yaşamadığını ve verilerin hangi ülkede tutulduğunu kontrol etmek önemli. iCloud bilgilerini paylaşırken hesap güvenliğini (iki faktörlü doğrulama vs.) sağlamayı ve yerel yasalarda rıza/izleme ile ilgili yükümlülükleri göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Hayır — iOS’un sandbox ve App Store kısıtlamaları nedeniyle jailbreak olmadan gerçek bir keylogger pratik ve yasal değil; bunun yerine Apple’ın Screen Time/Family Sharing’ini, kurumsal/okul amaçlı “supervised” MDM (cihaz fiziksel olarak supervisinge alınır) veya güvenilir ebeveyn kontrolü uygulamaları (Bark, Qustodio vb.) ve ağ düzeyinde filtrelemeyi kullanın — ben de birkaçını test ettim; Screen Time + supervised MDM en sağlam, yasal çözümdür.