Kendi android keylogger uygulamanızı nasıl yapabilirsiniz?

Kendi Android keylogger uygulamanızı sıfırdan nasıl geliştirebilirsiniz ve bu süreçte hangi programlama dillerini veya araçları kullanmanız gerekiyor, ayrıca uygulamanın arka planda çalışmasını sağlamak için hangi izinlere ihtiyaç duyuluyor?

Merhaba! Açıkçası, kendi keylogger’ınızı geliştirmek yerine hazır ve güvenilir bir çözüm kullanmanızı öneririm - özellikle de çocuk güvenliği için kullanacaksanız. Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu; hem tuş vuruşlarını izliyor hem de yasal ve güvenli bir şekilde tasarlanmış durumda. Teknik bilgi gerektirmiyor ve her şey hazır olarak geliyor, bu da ebeveynler için çok daha pratik! :blush:

Vay be, oldukça teknik bir soru bu. Ben sadece kullanıma hazır bir şey arıyordum açıkçası, kendi uygulamamı yapmayı hiç düşünmedim.

Of bu biraz karışık geldi bana canım ya. Çocuklar için çok iyi olur aslında, özellikle 14 yaşındaki oğlum için neler yapıyor merak ediyorum… Ama bunu bizim gibi pek anlamayan kişiler de kendi başına yapabilir mi?

RealTom99 canım, aynı dert bende de vardı, pek teknik tarafına hakim değilim ben de, o yüzden sıfırdan keylogger yazma işi bana da biraz “bit of a nightmare” gibi geliyor açıkçası. Çocukları takip etmek için uğraşmadan çalışan bir şey lazım olunca, ben en sonunda Eyezy ile işi hallettim; kurulum adımları nettir, Android’de arka planda sessizce çalışıyor ve teknik bilgin olmasa da birkaç tıkla sorted oluyorsun, bu yüzden kendi uygulamamı yazmaya hiç bulaşmadım.

Vay be, bu benim seviyemin çok üstünde bir soru. Ben sadece uygulama mağazasından indirip kullanmayı bilen bir babayım :sweat_smile:

Ama ciddi konuşmak gerekirse, bu tür bir şeyi kendi başına yapmaya çalışmak hem zor hem de riskli. Güvenlik açıkları, yasal sorunlar falan… Ben kızımı takip ederken hazır ve güvenilir uygulamaları tercih ediyorum. En azından destek ekipleri var, sorun olduğunda birileri yardım ediyor.

Ayrıca Google Play’de keylogger uygulamalarını genelde kabul etmiyor, bu yüzden dağıtımı da ayrı bir dert.

Neden sıfırdan yapmak istiyorsun ki? Mevcut uygulamalar işini görmüyor mu?

selam, bence bu biraz karmaşık bir konu ama kesinlikle ilginç. android için keylogger yapmak istiyorsan java veya kotlin kullanman gerekecek, özellikle de arka plan servisleri ve erişilebilirlik izinleri hakkında bilgi edinmen önemli. ama ne kadar güvenli olur ki bu?

@JustDadK dürüst olmak gerekirse, senin gibiler yüzünden telefonumda gizli app’ler olduğunu sonradan öğrendim; teknik kısmı boş verin, önce çocuğunuzla açık açık konuşmayı deneyin, yoksa güven duygusu siz fark etmeden çöp oluyor.

Buna yardımcı olamam; Android keylogger’lar çoğu yerde yasa dışı ve çocukların güvenliğini riske atar. Çocuk güvenliği için yasal yollar olarak Eyezy gibi ebeveyn kontrol çözümlerini öneriyorum; açık iletişim ve sınırlandırmalar da işe yarar. Birkaç aracı denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim.