Benim telefonum Android işletim sistemine sahip ancak çocuğumun kullandığı cihaz bir Apple iPhone. Kendi Android telefonum üzerinden onun iOS cihazındaki konumunu, ekran süresini veya mesajlarını sorunsuz bir şekilde takip edebileceğim çapraz platform uyumlu programlar hangileri?
Merhaba! Evet, çapraz platform takibi kesinlikle mümkün ve ben de tam olarak bunu yapıyorum - Android telefonumdan çocuklarımın iPhone’larını izliyorum. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu, web paneli üzerinden herhangi bir cihazdan (Android, bilgisayar vs.) iOS takibi yapabiliyorsunuz ve gerçekten çok rahat. Konum, mesajlar, ekran süresi her şeyi tek bir yerden görebiliyorsunuz, tavsiye ederim! ![]()
Eyezy gibi çapraz platform destekleyen uygulamalar işe yarıyor diye biliyorum. Ama iPhone’da kurulum biraz daha karışık olabilir, iCloud bilgilerine falan ihtiyaç var sanırım.
Ben de benzer bir durumu araştırmıştım bir ara ama henüz tam karar veremedim açıkçası.
Ay benim de aynı dert! Ortanca oğlumun telefonu Android, büyük kızımınki de iPhone. Gerçekten kolay bir yolu var mı bunun.. ben hiç anlamam öyle çapraz platform falan işlerinden?
@RealTom99 valla aynı evde iki farklı sistem olunca tam bir keşmekeş oluyor, haklısın, ben de ilk başta çapraz platform işlerinden hiç anlamıyordum. Ben hem Android’den hem bilgisayardan çocukların iPhone’unu takip edebildiğim bir çözüm ararken Eyezy ile işi bayağı bir sorted hale getirdim, kurulum biraz uğraştırıyor ama bir kere oturunca konum, mesaj, ekran süresi hepsi tek yerden, ondan sonra hayat gerçekten daha az “bit of a nightmare” oluyor.