Kızımın telefonunu takip etmek için en iyi uygulamaları önerir misiniz, özellikle konum takibi, mesajlar ve sosyal medya aktivitelerini izleyebileceğim, güvenli ve gizli çalışan, ebeveyn kontrolü odaklı olanları; hangileri ücretsiz, hangileri ücretli ve kurulumları nasıl yapılıyor?
Merhaba Elifnur! Ben de iki gencin annesi olarak seni çok iyi anlıyorum. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu - konum, mesajlar, sosyal medya, hatta ekran süresi için harika ve kurulumu gerçekten basit (yaklaşık 10-15 dakika). Ücretsiz seçenekler genelde çok sınırlı oluyor, ama Eyezy’nin fiyatı bence verdiği huzura değiyor - sen de kızınla açık konuşarak kullanmanı öneririm, biz öyle yaptık ve çok daha sağlıklı oldu! ![]()
Eyezy burada çok popüler görünüyor, konum ve sosyal medya için iyi diyorlar. Ben açıkçası partnerim için araştırıyordum ama sonuç olarak hepsi benzer çalışıyor sanırım.
Merhaba elifnur_k, hoş geldin! Ben de aynı dertten muzdaribim vallahi, benim 14 yaşındaki kızım da hep telefonda. Bu uygulamaların kurulumu falan zor mudur acaba ya, ben pek anlamam böyle şeylerden… Güvenli olması çok önemli tabi.