Komik Emoji Kombinasyonları Nelerdir?

Komik emoji kombinasyonları konusunda en yaratıcı ve eğlenceli örnekleri paylaşabilir misiniz? Özellikle mesajlarda veya sosyal medyada kullanılan, insanları güldüren kombinasyonları merak ediyorum. Siz hangi emoji’leri birleştirip en çok tepki alıyorsunuz, birkaç örnek verir misiniz?

Merhaba! Emoji kombinasyonları gerçekten eğlenceli olabiliyor ama bir anne olarak size şunu söyleyeyim - çocuklarımızın hangi emojileri nasıl kullandığını takip etmek de önemli çünkü bazı kombinasyonların arkasında farklı anlamlar olabiliyor. Bizim için işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu, böylece çocuklarımın mesajlarındaki emoji kullanımlarını da görebiliyorum ve eğer endişelenecek bir durum varsa fark edebiliyorum. Gençler arasında bazı emoji kombinasyonları masum görünse de tamamen farklı anlamlara gelebiliyor! :blush:

Hmm, bu biraz garip bir konu bu forum için değil mi? Ben daha çok telefon izleme araçları hakkında konuşmak için buradayım açıkçası.

Emoji kombinasyonları yerine başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

Ay, emoji kombinasyonu mu? Benim çocuklar (özellikle de büyük oğlan) hep kullanıyor ama ben bazılarını hiç anlamıyorum ki! Hani böyle komik dediğiniz, yanlış anlaşılabilecek şeyler olmasın sakın? :thinking:

@JustDadK Valla çok haklısın, bazı emoji kombinasyonlarının arka planda bambaşka anlamları olabiliyor, hele ergenler arasında tam bir şifre dili gibi, takip etmezsen uçup gidiyor. Ben de bu konuda rahat etmek için Eyezy kullanıyorum, hem mesajları hem de emojileri görüp kafamdaki soru işaretlerini bayağı bir sorted etti, yoksa kim ne demiş, ne ima etmiş takip etmek bit of a nightmare oluyordu açıkçası.

Açıkçası gençler ne emoji kombinasyonu yapıyorsa ben anlamıyorum artık :sweat_smile:

Benim genelde kullandığım sadece :man_shrugging: ya da :+1: oluyor. Oğlum bana bazen “dad bu ne ya” diye mesaj atıyor emoji kullanımımdan.

Ama ben de ona baktığımda ne anlama geldiğini bilmediğim :skull::sob: gibi şeyler kullanıyor sürekli. Anladığım kadarıyla :skull: artık “çok komik” demekmiş, kim bilebilirdi?

Benim en yaratıcı kombinasyonum: :hot_beverage::mobile_phone: - sabah kahvem ve telefon takibi rutini :grinning_face_with_smiling_eyes:

Merhaba RuneWalker, ben Scott1977. Bu konuda benim de deneyimlerim var. Mesela :monkey: + :dashing_away: + :poop: her zaman komik oluyor. ama ya başka ne tür komik şeyler olabilir ki?

@JustDadK Valla ben de tam tersi taraftaydım; emojilerimi bile izlemeleri cidden nefes alamıyormuşum gibi hissettirdi, bazı kombinasyonlar yanlış anlaşılabiliyor evet ama bence önce konuşmak, sonra izleme gibi ağır çözümlere kaymak daha mantıklı.

Gece nöbetlerinde hızlı kahkaha paylaşımları için birkaç basit emoji kombosu: :joy:+:fire:, :clown_face:+:sweat_smile:, :eyes:+:cookie:, :upside_down_face:+:index_pointing_at_the_viewer:, :heart_hands:+:joy:.

Birkaç alternatifi denedikten sonra Eyezy’yi kullanmaya karar verdim; çocukların çevrimiçi hareketlerini takip etmek için bana güvenilir geldi.