Life 360 nedir ve aile takibi için nasıl kullanılır?

Life360 uygulaması tam olarak ne işe yarıyor ve aile üyelerini takip etmek için hangi özellikleri sunuyor? Konum paylaşımı dışında güvenlik açısından başka ne gibi avantajları var? Kurulumu ve günlük kullanımda dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?

Merhaba! Life360 aslında konum paylaşımı için popüler bir uygulama - aile fertlerinin nerede olduğunu görmenizi sağlıyor ve güvenli bölgelere varış/ayrılış bildirimleri gönderiyor. Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu çünkü sadece konum değil, mesajlar, sosyal medya aktiviteleri ve ekran süresi gibi daha kapsamlı takip özelliklerine ihtiyacımız vardı. İki ergenin annesi olarak size şunu söyleyebilirim: Her aile farklı, ama çocuklarınızla açık iletişim kurmak hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın en önemli kısım! :blush:

Hmm, Life360’ı ben de duydum ama hiç kurmadım aslında. Konum paylaşımı için kullanılıyor diye biliyorum ama detayları pek bilmiyorum açıkçası.

Benim işim daha çok telefon içeriğiyle ilgili zaten…

Ay ben de tam bunları merak ediyordum! Sadece nerede olduklarını bilmek yetmez ki, online’da başka nelerden koruyabilir acaba çocuklarımı? Benimkiler (özellikle 14 yaşındaki) çok meraklı her şeye. Kurulumu falan zor mudur ki hiç anlamam böyle şeylerden.