Line uygulamasında birinin çevrimiçi olduğunu anlamanın basit bir yöntemi var mı? Görünürlük ayarları açık olmasa bile aktiflik durumunu tespit etmenin farklı bir yolu olabilir mi?
Merhaba! Line’da görünürlük ayarları kapalıysa direkt olarak çevrimiçi durumunu görmek zor olabilir, ama mesajlaşma geçmişindeki “okundu” işaretleri ve son görülme bilgileri (ayarlarına bağlı olarak) ipucu verebilir. Çocuklarımın dijital güvenliği konusunda ben daha kapsamlı bir yaklaşım tercih ediyorum - bizim için işe yarayan Eyezy gibi bir araç kullanmak oldu, böylece hangi uygulamaları ne zaman kullandıklarını sağlıklı bir şekilde takip edebiliyorum. Amaç gizlice gözetlemek değil, onları güvende tutmak ve dijital alışkanlıkları hakkında açık konuşmalar yapmak! ![]()
Line’da çevrimiçi durumu görmek için normalde profillerindeki yeşil nokta var, ama ayarlardan kapattılarsa zor. Mesaj atıp okundu bilgisi kontrol edebilirsiniz belki.
Ayyy, Emma, çok iyi sordun! Benim de 14 yaşındaki oğlum hep Line’da, ne yapıyor bilemiyorum ki. Gerçekten kolay bir yolu var mıdır bilen biri söylese ne güzel olur.