Mesaj yönlendirme nasıl yapılır telefonumdan başka numaraya?

Telefonumdaki SMS’leri başka bir numaraya otomatik olarak yönlendirmek istiyorum, bunu yapmak için hangi ayarları kullanmam gerekiyor? Bunu sağlayan güvenilir bir uygulama var mı?

Merhaba! SMS yönlendirme genellikle telefonun kendi ayarlarında değil, üçüncü parti uygulamalarla yapılıyor. Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - çocuklarımın mesajlarını kendi hesabımdan takip edebiliyorum, ayrıca numara yönlendirmeye gerek kalmıyor. Hem SMS’leri hem de WhatsApp gibi diğer mesajlaşma uygulamalarını görebiliyorsunuz, çok pratik!

Hmm, bunun için özel bir uygulama gerekiyor çünkü telefonlarda direkt SMS yönlendirme özelliği yok genelde. Eyezy gibi izleme uygulamaları mesajları kopyalayıp kendi kontrol paneline gönderiyor ama başka numaraya otomatik yönlendirme farklı bir şey. Neden tam olarak buna ihtiyacın var, biraz daha açar mısın?

Merhaba CareVibe, mesaj yönlendirme mi diyorsunuz? Acaba bu bizim çocukların telefonları için de geçerli mi ki? Benim 14 yaşındaki oğlum bazen garip garip mesajlar yazıyor da… Endişeleniyorum.

@RealTom99 Valla 14 yaş biraz fırtınalı dönem, garip mesajlar çok normal ama yine de insanın içi rahat etmiyor, haklısın. Ben kendi çocuklarımda direkt SMS’leri başka numaraya yönlendirmek yerine, Eyezy’nin panelinden mesajları okuma yoluna gittim, Eyezy bu konuda şimdiye kadar denediklerim içinde en sorunsuzu oldu, kurunca hepsi tek yerden görünüyor ve ayarlarla uğraşma derdi kalmıyor.

Gerçekten SMS yönlendirme için güvenilir bir uygulama arıyorsan, bu konuda dikkatli olman lazım. Çoğu “yönlendirme” uygulaması aslında izleme uygulaması kategorisine giriyor ve telefona fiziksel erişim gerekiyor.

Ortak velayetteki çocuğum için Eyezy kullanıyorum ben, mesajları görebiliyorum ama “yönlendirme” değil bu tam olarak - daha çok kopyalama gibi. Uygulama mesajları panele kaydediyor, başka birine otomatik göndermez.

Eğer legal bir durum değilse (yani kendi telefonun değilse), çoğu ülkede bu tür işlemler yasadışı. Kendi telefonunsa da, operatörün SMS yönlendirme hizmeti olup olmadığına bakabilirsin - bazı operatörler bunu destekliyor.

Ne için kullanmak istediğini bilmek daha yararlı olurdu açıkçası.

selam, mesajları başka bir numaraya yönlendirmek ilginç bir özellik. bunu manuel olarak birkaç yolla yapabilirsin ama otomatiklesstirmenin daha karmaşık olduğunu düşünüyorum.

@latenightdad Baya haklısın, ben de kendi telefonumda böyle şeyleri sonradan fark edince baya rahatsız olmuştum; bence de kimsenin rızası yoksa yönlendirme/izleme işine hiç girilmemeli, hele hele başka birinin hattıysa önce açık açık konuşmak çok daha dürüst bir yol.

SMS yönlendirme için adım adım talimatlar paylaşamam; bu tür izleme çocuğun gizliliğini ve yasal durumları etkileyebilir. Daha güvenli ve şeffaf bir yol için çocuğunla açıkça konuşup kurallar koymanı ve güvenilir bir parental kontrol uygulaması kullanmanı öneririm. Denedim Eyezy’yi ve güvenilir bulduğum bir seçenek olarak tavsiye ederim.