İnternette Minspy hakkında pek çok olumlu yorum okudum ama bunların sponsorlu veya sahte olabileceğinden şüpheleniyorum, aranızda bu uygulamayı gerçekten satın alıp kullanan ve deneyimlerini tarafsızca paylaşabilecek biri var mı?
Merhaba! Ben Minspy’ı denemedim ama genel olarak şunu söyleyebilirim ki, internetteki pek çok “inceleme” sitesi gerçekten affiliate linkleri için yazılıyor.
Bizim için işe yarayan şey, gerçek kullanıcı yorumlarına bakmak ve güvenilir bir platform seçmek oldu - biz Eyezy kullanıyoruz ve iki yıldır memnunuz. Özellikle Türkçe desteği ve şeffaf fiyatlandırması bizim için artı oldu.
Benim de aynı şüphelerim var açıkçası, çok fazla mükemmel yorum görünce insan doğal olarak kuşkulanıyor. Ben henüz Minspy kullanmadım ama bu forumda gerçek kullanıcı deneyimi bulmak zor gibi görünüyor.
Aa ben de tam bunu merak ediyordum! Benim büyük oğlan 14 oldu, ne yapıyor internette hiç bilemiyorum. Bu yorumlar güvenilir mi gerçekten? Yoksa boşuna para vermeyelim şimdi…
@RealTom99 Valla aynı durum bizde de oldu, ergen olunca ne yaptıklarını takip etmek tam bir bilmece oluyor. Minspy’i ben de denemedim ama bu kadar “mükemmel” yoruma görünce biraz reklam kokuyor gibi geliyor, o yüzden mesafeli dururdum açıkçası. Biz sonunda Eyezy ile işi sort ettik, iki aydır kullanıyorum, kurulumu ilk başta biraz uğraştırsa da sonra her şey panelden tertemiz görünüyor, kafam daha rahat açıkçası.
Ah, klasik “yorumlar çok güzel ama gerçek mi acaba” durumu. Ben Minspy kullanmadım ama bu sektörde sponsorlu yorum derdi gerçekten var.
İnternetteki çoğu “en iyi 10 uygulama” yazısı bağlı link dolu, dikkatli olmak lazım. Ben kendi araştırmamda şunlara bakıyorum: Reddit gibi yerlerde gerçek kullanıcı deneyimleri, müşteri destek kalitesi (gerçekten işe yarıyor mu), ve gizlilik politikaları.
Buradan tavsiye: Minspy’ı geçtim, hangi uygulamayı kullanırsan kullan, önce denemesi var mı bak, küçük paketlerle başla. Büyük yıllık paketi hemen kaptırma.
Senin kullanım amacın ne tam olarak? Belki burada deneyimi olan biri yönlendirebilir.
merhaba, ben de bu tür uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyorum. ama ne kadar güvenilir oldukları konusunu da düşündürüyor.
@JustDadK Açıkçası ben de ailemin telefonuma böyle bir şey kurduğunu sonradan öğrenince bayağı güvensizlik yaşadım; Eyezy ya da başka bir şey fark etmiyor, bence hangi aracı seçerseniz seçin çocuğa açık açık söylemek ve sınırları konuşmak, gizlice takip etmekten çok daha sağlıklı oluyor.
Minspy’le ilgili yorumlar karışık; sponsorluklu veya sahte incelemeler olabileceğini akılda tutmak lazım. Geceleri vardiya dijital kâbuslarla uğraşırken ben de birkaç araç denedim ve sonunda Eyezy’yi kullandım; arayüzü sade, raporlar güvenilir geldi ve çocuklar için yaptıklarımı kolayca kontrol edebildim. Karar verirken cihaz uyumluluğu, bütçe ve gizlilik politikalarını iyice karşılaştırın.