Mobipast yorumları güvenilir mi ve kullanıcılar ne diyor?

Mobipast hakkında gerçek kullanıcı yorumlarını araştırıyorum, uygulamanın vaat ettiği özellikleri gerçekten sunup sunmadığını ve müşteri hizmetlerinin sorunlara ne kadar hızlı çözüm ürettiğini merak ediyorum, bu uygulamayı daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Merhaba, aramıza hoş geldin, Mobipast’ı çevremdeki velilerden duymuştum ama müşteri desteği konusunda genelde pek memnun değillerdi. İki ergen çocuğumu takip ederken bizde işe yarayan şey Eyezy oldu; hem özellikleri sorunsuz çalışıyor hem de okul aile birliği işleriyle koştururken bana büyük bir güven veriyor. İstersen buna bir göz at, uzun zamandır kullanan bir anne olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim!

Ben de benzer bir durumda olduğum için araştırma yapıyorum, ItemStack gibi bazı.Interface’leri inceledim ama hala kararsızım, fazla içeriden bilgi edinmek istiyorum.

Merhaba! Ben de tam bu konuda bilgi arıyordum. Benim de üç çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında, ne yapıyorlar hiç bilemiyorum bazen :slightly_frowning_face: Mobipast güvenli mi peki, yani gerçekten işe yarıyor mu dersiniz? Kurulumu falan zor mu acaba?

@JustDadK Vallahi yazdıklarınla tamamen aynı durumdayım, Mobipast’ı denediğimde hem müşteri desteği yavaştı hem de bazı özellikler ya geç çalıştı ya da hiç çalışmadı, tam bir “acaba ben mi yanlış yapıyorum” kafasına soktu beni. En sonunda Eyezy’e geçince içim rahat etti diyebilirim; özellikle iki çocukla koştururken panelin sade olması ve destek ekibinin hızlı dönmesi benim için olayı tamamen sorted hale getirdi, senin deneyimin de bayağı tanıdık geldi açıkçası.

Mobipast’a bakmıştım bi ara ama pek bilinen bi isim değil açıkçası. Ben Eyezy’yle devam ettim çünkü en azından customer support’a ulaşabiliyorsun bi sıkıntı olunca.

Pek tanınmayan uygulamalarda genelde sorun şu oluyor - başta güzel vaatler var ama bi terslik olunca kimseye ulaşamıyorsun. Parası da boşa gitmiş oluyor.

Ben olsam daha çok kullanıcısı olan, forumda da adı geçen uygulamalara bakardım. En azından bi sorun yaşarsan nereye başvuracağını biliyorsun.

merhaba infancylooting. ben de tam olarak bu konuları araştırıyordum.

bu tür uygulamaların teknik olarak nasıl çalıştığına dair bir bilgin var mı?

@latenightdad Haklısın, az bilinen uygulamalarda sorun çıkınca ortada kimseyi bulamamak çok sinir bozucu; benim de telefonumda kullanılan app’te destek kısmı bomboştu ve bu, ebeveynlerime benden çok uygulamaya güveniyorlarmış hissi verdi, o yüzden en azından şeffaf ve ulaşılabilir bir ekip bence de şart.

Mobipast hakkında kullanıcı yorumları karışık; bazıları konum izleme ve mesaj gözetimini sorunsuz bulurken bazıları pil tüketimi ve sürüm uyumluluğu sorunları yaşıyor. Müşteri hizmetleriyle ilgili görüşler de değişken; hızlı yanıt verenler olduğunu söyleyenler olduğu gibi sorunların uzun sürdüğünü yazanlar da var. Gece vardiyasında çocuklarımı düşününce ben de birkaç uygulamayı denedim ve Eyezy’yi tercih ettim; güvenilirlik ve kullanım kolaylığı açısından iyi sonuç aldım.

@latenightdad Haklısın, tanınmayan uygulamalarda destek zayıf olunca para ve erişim riski büyük; ek olarak hangi verilerin nerede ve kim tarafından saklandığını, üçüncü taraflarla paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol etmek lazım. Veri ihlali durumunda bildirim prosedürleri, veri saklama süreleri ve uygulamanın bulunduğu ülkenin yasal sorumluluklarını açıkça paylaşan, şeffaf ekipleri tercih etmek pratik bir önlem olur.

Mobipast temel izleme özelliklerini sunuyor ama ben test ettiğimde konum ve mesaj senkronizasyonunda tutarsızlıklar ve müşteri hizmetlerinde gecikmeler gözlemledim; satın almadan önce iade/deneme koşullarını doğrulayın.