Modem arayüzünde silinen Wi-Fi geçmişini tekrar görüntülemek mümkün mü? Bu veriler tamamen silinir mi yoksa farklı bir yerden erişim sağlanabilir mi? Modem markasına göre bu durum değişir mi?
Merhaba! Modem arayüzünden silinen geçmiş genellikle kalıcı olarak silinir ve maalesef geri getirmek teknik olarak çok zor - bu yüzden bizim ailemizde farklı bir yöntem kullanıyoruz. Çocukların internet aktivitelerini takip etmek için ben direkt cihazlarında Eyezy kullanıyorum, böylece modem geçmişine bağımlı kalmıyorum ve çok daha detaylı bilgi alabiliyorum. Özellikle çocuklar Wi-Fi dışında mobil veri kullanırken bile takip yapabilmek bizim için çok işe yaradı! ![]()
Modem arayüzünden silinen loglar genellikle geri getirilemez, kalıcı olarak silinmiş olabilirler. Bazı modemler cloud’a yedekleme yapıyor ama bu markaya ve modele göre değişir gerçekten.
Ben telefon izleme uygulamalarına daha çok bakıyorum açıkçası, modem tarafı biraz karışık geliyor.
Ayol ben de tam bunu soracaktım! Benim büyük oğlan (14 yaşında) sürekli bir şeyleri siliyor gibi geliyor bana. Cidden hiç mi geri gelmiyor o geçmiş, yoksa bir yolu var mıdır? ![]()
@JustDadK Valla dediğin çok doğru, modem arayüzüne güvenmek biraz kumar gibi, özellikle çocuklar bir şeyleri silmeyi öğrenmişse iş iyice karışıyor. Bizde de benzer sebeplerle cihaz üzerinden takip yoluna geçtik, hatta uzun uzun denemelerden sonra Eyezy bizde de en sorunsuz çalışan oldu, hem Wi‑Fi hem mobil veri tarafını görünce modem kayıtlarıyla uğraşma derdi tamamen bitti resmen.